Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zazloutle svetla

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jurajko »

k zadnim svetlam
kdyz budete nekdo chtit zatmavit svetla zasprejovanim tak to nedelejte
kdyz je mate trochu zazloutly dela se to trochu jinak a to

kto chce muze je pro jistotu demontovat, pak si vemem jemnej smirek asi neco kolem 800 a na mokro to prebrousime
2. nasleduje smirek 2000 a zase na mokro to prebehnem
3. nasleduje
http://www.meguiars-cz.eu/compound-power-cleaner nebo neco podobne napr. od Atasu je Waxy abrasiva
4. kdyz je to uz skoro hotovy tak pouzijeme nejakou lestici pastu na plasty http://www.meguiars.cz/materialy-pruhledne

Samozrejme muzete si s tim hrat donekonecna :lol: pouzivat ruzne lestici pikacoviny k cemu mate pristup a vyhovuje vam cenou a kvalitou :)

Obrázek
Obrázek
bas2

#2 Příspěvek od bas2 »

Jurajko, ten Plast-X na tom poslednom odkaze som zhanal na slovensku, ale nikde som ho nenasiel. Nevedel by si nahodou onom?
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jurajko »

Tak moc te nepotesim :( ja jsem po tom moc na Slovensku nepatral, ale vim, ze se to da sehnat v Polsku, Rakousku a taky Cesku (nektere mozno potesim v Madarsku to taky nemaj oficialne)
Tekze by nemel byt problem to objednat z Ceska na Slovensko. Kdyz jsem se toulal na Slovensku po takejch malejch mototechnach v pohranici s Polskem tak jsem tam nasel dost tovaru na cerno. Proste na Slovensko je nejakej vyhradnej distributor a oni to maj na salamu. Jestli si z te oblasti tak to muzes omrknout ci tam nahodou nemaj neco od Megy.
Meguiars si myslim, ze patri k svetove spicce. O neco lepsi je asi Zeino (taky v techto koncinach moc nesehnatelny :( )
Ja kdyz nutne nepotrebuji Plast-X od Megy tak jsem uz pouzil i Waxy Abrasivu od Atasu. Neni to spicka, ale taky to pekne ozivi lak a tak podobne :D

Konkretne od Atasu mam vyskouseno uplne vsechno. Tak jestli nekdo budete chtit tak se podelim o skusenosti 8) taky jsem uz skousel i "korytnacku" a Sonax.
caknakis
Klubové ID: 3068

#4 Příspěvek od caknakis »

Zdarvím.....je tento postup možno aplikovat i na přední světla? Měnil jsem jeden xenon po drobném ťukanci a svítí o polovinu víc, než ten druhý... A ještě jeden dotaz, čočka se nějak dá vyčistit?
Odpovědět