Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nesviti obc

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tjj

#1 Příspěvek od tjj »

daval sem si do e32 jiny radio a jelikoz melo vzadu vic dratu a veci nez origo tak sem ho tam narval trosku vic brutalnejs a zhaslo mi obc :( ,nevim jak to tam vzadu vypada ale otvorem na radio se tam da dost blbe dostat :( a jinej zpusob neznam....
takze za 1- je moznost ze sem tam znicil nejaky pripojeni svetla do obc?
a za 2- da se tam dostat nejak lip nez pres to radio?zkousel sem to vedle kasliku a tam to asi nepujde :(
a za 3- nema nekdo fotku jak to tam vzadu vypada ?
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

koukni na odkaz na mých www dole je odkaz na darmonovy stránky kde je návod jak obc vyndat. Jinak na ty kabely za rádiem bacha, je třeba je zaizolovat, je tam mimo jiné kabel ze signálem TACHO a jeho zkratem na kostru odpálíš tišták (nějaký obvod na něm) budíků a potom nejdou korektně všechny jednotky které signál TACHO potřebují (Tempomat,Cyklovač atd..)
tjj

#3 Příspěvek od tjj »

nenasel sem to ani na jedny strance :( ,hod mi sem kdyztak odkaz ,to by se mi hodilo ,diky

Fugo píše:koukni na odkaz na mých www dole je odkaz na darmonovy stránky kde je návod jak obc vyndat. Jinak na ty kabely za rádiem bacha, je třeba je zaizolovat, je tam mimo jiné kabel ze signálem TACHO a jeho zkratem na kostru odpálíš tišták (nějaký obvod na něm) budíků a potom nejdou korektně všechny jednotky které signál TACHO potřebují (Tempomat,Cyklovač atd..)
Fugo

#4 Příspěvek od Fugo »

misi_ce
Klubové ID: 1530
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od misi_ce »

Fugo píše:koukni na odkaz na mých www dole je odkaz na darmonovy stránky kde je návod jak obc vyndat. Jinak na ty kabely za rádiem bacha, je třeba je zaizolovat, je tam mimo jiné kabel ze signálem TACHO a jeho zkratem na kostru odpálíš tišták (nějaký obvod na něm) budíků a potom nejdou korektně všechny jednotky které signál TACHO potřebují (Tempomat,Cyklovač atd..)
hele a nemuze to bejt jeden z problemu proc mi blbne to tacho jak sem to tady v nejaky diskuzi zminoval....popripade, co presne bych mel prohlidnout krom cidla diferaku (budiky jsou dobry)?
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

to buď jde nebo nejde, jakmile se udělá zkrat tak to hned odejde a už to nejde, spíš koukni na ten konektor vzadu.
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od misi_ce »

Fugo píše:to buď jde nebo nejde, jakmile se udělá zkrat tak to hned odejde a už to nejde, spíš koukni na ten konektor vzadu.
zase kdyby to byl konektor tak by tacho blbnulo porad ne(navic se mi zda na pohled dobrej)? me to dela cca od 80km/h vejs, takze snad me napada jen to cidlo
Fugo

#8 Příspěvek od Fugo »

hele mě to taky blbnulo, jak jsem tomu naložil tak spadla ručička a jak jsem ubral bylo to ok. A bylo to tím konektorem, jak do něj vedou kabely tak byly popraskaný a zoxidovaný.
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od misi_ce »

Fugo píše:hele mě to taky blbnulo, jak jsem tomu naložil tak spadla ručička a jak jsem ubral bylo to ok. A bylo to tím konektorem, jak do něj vedou kabely tak byly popraskaný a zoxidovaný.
ty jo, mrknu na to poradne, dik za info :wink:
Odpovědět