Zdravím lidi...mám problém se zvukem v E38 2001 3.0 DA. Mám tam navigaci 16:9 a když po startu zapnu rádio, tak chvíli hraje, všechno v pohodě...ale za nějáký čas se samo od sebe vypne. Ale jen zvuk....displej i kontrolka rádia svítí dál. Když ho pak vypnu a po pár minutách znovu zapnu, tak to zase hraje.... netýká se to jen zvuku z CD, ale nejde ani zvuk z telefonu, navigace..prostě nic. Když ale zmáčknu tlačítko na hlasové ovládání, tak semnou auto komunikuje...- slyším hlas, ale nic jiného nehraje. Fakt si s tím nevím rady. Díky za každý postřeh. Tom
A jak dlouho máš E38? mám takové tušení jestli to nedělá jen zima...protože dneska je před 10C a hraje to v pohodě.... Tohle je moje první zima s ní, takže nevím.
mám ji od podzimu...A dělalo mi to sem tam i když bylo teplo...I když máš pravdu že teď jak je zima mi to dělá časatěji Už mě to vážně ale začíná srá* Asi se na to ve čtvrtek juknu...Odpojim vzadu radio a zkusim ho profouknout:-DPak ti pisnu z jakym výsledkem:-)Není možné že by nam tady nikdo neporadil
Tak už mi to nedalo a v garáži sem rozkuchal kufr...Povyhození rádia a pročištění všech kontaktů a skontrolování jestli někde nějakej kablik není skříplej sem to nahodil z5 a vše hraje jek má...Jen doufám že to vydrží...
Téda...tak doufám že to vydrží:-) Můj problém je ten, že jsem naprostý technický analfabet a bojím se, že kdybych rozkuchal kufr, tak už to nikdo nikdy nedá dohromady:-) A Ty jsi vytahoval jen měnič z kufru, nebo i tu navi z interiéru? Díky
navi v interieru nemusiš vytahovat...Tam problem na 100% nebude...Kufr sem rozkuchal cely-řídici jednotka,changer,tv tuner,navi měnič....A pak upe vzadu je jednotka radia-tu jsem vytahnul pročistil...Vše o5 složil..:A zatim vše bez jedineho problemu...Už mi to nevyplo ani jednou
jasně není žádny problem ti s tim pomoct...Akorat ja pracuju v praze a doma sem tak co 14 dni tak dej vědět hodně dopředu jak to budeš chtit dělat a domluvime se hodime to ke mě do garáže a za hoďku není co řešit
For hrnek: když budeš chtít vyhodit navi tak ti taky rad helfnu,je to jednoduche:-)
To Yuri: A nejezdis pres Brno? To ja pracuju v Brne a do Valach jezdim tak jednou za 14 dni, nekdy ani to ne..Ja bych si cas urcite udelal, jak pojedes kolem Brna
hrnek...
Do brna nejezdim vůbec,spíš kolem brna,ale teď dlouho nepojedu A ty nebudeš mít cestu do ostravy..?Bylo by to lepší...U mě v garáži mám plno nářadí...
Yuri píše:hrnek... Do brna nejezdim vůbec,spíš kolem brna,ale teď dlouho nepojedu A ty nebudeš mít cestu do ostravy..?Bylo by to lepší...U mě v garáži mám plno nářadí...
No, teď pojedu domů až 15.3., je to VM, do Ostravy nejezdím
Yuri...napiš mi prosím na SZ, nebo lépe na mail číslo na Tebe, v sobotu bych Ti zavolal jestli si teda najdeš chvilku. Díky. můj mail: caknakis@seznam.cz