Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ABS
Už se docela dlouho rozčiluju s ABS a nevim, co s nim je, vyzkoušel jsem 3 různy ABS jednotky a všechny čidla proměřil ze svazku u ŘJ ABS, nic vyjmečnýho jsem nezjistil, tak jsem pro jistotu všechny čidla vyměnil a dal tam čidla z auta, kde ABS určitě fungovalo.
Děje se totok, ABS funguje, dokud s nim neujedu tak víc, jak 50m, pak se rozsvítí kontrolka a odpojí ABS. Nevíte někdo, čim by to mohlo být?
Děje se totok, ABS funguje, dokud s nim neujedu tak víc, jak 50m, pak se rozsvítí kontrolka a odpojí ABS. Nevíte někdo, čim by to mohlo být?
Fugo píše:no to je celkem logický protože př nízký rychlosti je ABS neaktivní.
To nejni pravda fugo.. při nízký rychlosti to ABS aktivní je, mě funguje.. dokud se nerozsvítí kontrolka ABS, tak to normálně brzdí.. I když třeba zvednu zadní kola do vzduchu a roztočim je (na jakoukoliv rychlost) a šlápnu na brzdu, tak ABS normálně začne pracovat (tak že teoreticky kdybych vytáhnul přední čidla, tak mi bude ABS fungovat, ale asi ne moc na předek..

Jinak vroubkování jsem kontroloval jen tak, že jsem strčil do tý díry prst.. víc to zkontrolovat nejde a rozebírat kvuli tomu všechny náboje se mi opravdu nechce.
Otázka.. co to čidlo snímá? šlo by z toho třeba něco zjistit osciloskopem? Na sieře to bylo tak, že to čidlo bylo nějaký magnetický a ta zubatá věc v náboji tim jak se otáčela indukovala na tom čidle nějaký nepatrný napětí. funguje to tady stejně? Zkoušel jsem roztočit ty kola a změřit, ale nic to neukazovalo..