Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E32 přestavba na E38
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,chci se zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti a zná dobře tyto modely,zda by byla možná přestavba 7mé řady modelu E32 na E38,jedná se mi zejména a především zatím jen o přední část vozu.
E32 je nádherná ale přeci jenom zastaralá ,líbivější je E38.
Musejí se upravit předpokládám blatníky,kapota a i ledvinky,co všechno je potřeba?Koupit z E38 jen světla,blikny,přední nárazník a kapotu ?Nebo i ledvinky?myslím že by měli být stejně široké i vysoké rozměrově,a prosím o výčet cen těchto dílů klidně i vrakovišť,či použitých tady na foru,pokud někdo ví,opravdu si budu vážit každé rady,předem díky moc hezký den
Musejí se upravit předpokládám blatníky,kapota a i ledvinky,co všechno je potřeba?Koupit z E38 jen světla,blikny,přední nárazník a kapotu ?Nebo i ledvinky?myslím že by měli být stejně široké i vysoké rozměrově,a prosím o výčet cen těchto dílů klidně i vrakovišť,či použitých tady na foru,pokud někdo ví,opravdu si budu vážit každé rady,předem díky moc hezký den
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Takovej polskej tuzing, co? Každej model má svoje osobitý kouzlo a plácat to dohromady je opravdu zhovadilosthonzino píše:Ahoj,chci se zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti a zná dobře tyto modely,zda by byla možná přestavba 7mé řady modelu E32 na E38,jedná se mi zejména a především zatím jen o přední část vozu.

-
- Kontaktovat uživatele:
nestaci ze jsi doprcal e30 kabrio a ted jeste budes mrvit e32 potazmo e38
a co bys jako tak chtel vedet? kup si e32 740 M60 ... tento motor byl i v e38/e39 ulpne stejny a mas to "moderni" nebo mi snad hce rict ze mas 300 papiru a koupis 740 model 2001 a preskladas to do e32? prober se a prestan snupat

a co bys jako tak chtel vedet? kup si e32 740 M60 ... tento motor byl i v e38/e39 ulpne stejny a mas to "moderni" nebo mi snad hce rict ze mas 300 papiru a koupis 740 model 2001 a preskladas to do e32? prober se a prestan snupat

ja myslel ze si toho nikdo nevsiml s tim kabremT613 píše:nestaci ze jsi doprcal e30 kabrio a ted jeste budes mrvit e32 potazmo e38![]()

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
pokud chceš vyrobit zajímavé bastl auto tak do toho, ale rozhodně nepočítej že budeš potřebovat jen par dílu, určitě blatníky, kapota, světla, ledviny, masku, nárazník, dílnu plnou nářadí, asi 150 pičovinek všude možne na autě, hodně nervů a vůbec bych se na to honem rychle vysral, nehledě na to že když vemu cenu těch dílů na e38 a letmo to spočítam tak to vychazí cca takto
kapota komplet 10, narazník 10, blatníky 8, světtla 20, a to počítám cenu starých dílů a spočital jsem jen pár zakladních, na něčem to musí držet, nějak musíš pořešit chlazení aby sedělo apod, možna to vubec ani nebude na dýlku vycházet, nicmene kdybys do toho přec jen chtěl jít, kapotu, blatníky a další díly mam a nějak se domluvíme.
kapota komplet 10, narazník 10, blatníky 8, světtla 20, a to počítám cenu starých dílů a spočital jsem jen pár zakladních, na něčem to musí držet, nějak musíš pořešit chlazení aby sedělo apod, možna to vubec ani nebude na dýlku vycházet, nicmene kdybys do toho přec jen chtěl jít, kapotu, blatníky a další díly mam a nějak se domluvíme.