Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
změna jazyka e38
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
ahoj chlape koukni sem http://www.bimmerboard.com/forums/posts/317195
to funuje u e38 na odemceni fci OBC a nasledne zmeneni jazyka pod fci cislo 10.
to funuje u e38 na odemceni fci OBC a nasledne zmeneni jazyka pod fci cislo 10.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
a mi pak pičujem že to je německyBaxon píše:Kluci, děkuju moc. Zkusím ten link od Hitmana a uvidíme.
EN tam právě mám a potřebuju tam nastavit DE, protože všechny hlášky už mám naučený a v EN na to koukám jako puk. Hroznej nezvyk když německý auto píše anglicky.
Ještě bych potřeboval přepnout ukazatel venkovní teploty z F na Cº.

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
A česky to máš tady : http://sweb.cz/vs31/Test_palubniho_pristroje_CZ.doc
část Návod pro BMW 5er/7er E38/39 s velkým palubním počítačem (BC), je tam popsáno odemčení Menu a změna řeči je bod 10.
část Návod pro BMW 5er/7er E38/39 s velkým palubním počítačem (BC), je tam popsáno odemčení Menu a změna řeči je bod 10.

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle je dokonalý, konečně hodnotný informace. Díky.starML píše:A česky to máš tady : http://sweb.cz/vs31/Test_palubniho_pristroje_CZ.doc

Hned to vyzkouším i na X5

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to opravdu tak, všechno mi už funguje, akorát ten jazyk přepnout nejde. Pokud má někdo ověřenej fígl, sem s ním.Player1 píše:Tohle podle mě nefunguje. Zkoušel jsem to u e39 a Jarax u e38. Řešil jsem to i v BMW Horimex a ti mi to jen potvrdili. Dá se to prý přehrát jen přes nějakou jejich mašinku. Cena je kolem 3500.
edit: to, co je pod číslem 10 v těch skrytých funkcích BC je jen zobrazení země původu.
Drobný dodatek, odemčení skrytých funkcí se může provést v jakémkoli testu 3-21. Stačí když naskočí "LOCK ON" . Test 19 je pouze pro zamčení

-
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem tam nechal 4tisíce za diagnostiku + montáž rádia. Kdybych to věděl, že ten jazyk nejde změnit přez palubku, nechal bych to udělat rovnouPlayer1 píše:Jediná možnost bude asi jen zajet do BMW a zacálovat, ale v tom případě na to kašlu...chtěl jsem změnit D na EN, ale to jen tak pro oko. Německy sice neumím, ale ty hlášky mám naučený-kdyby náhodou něco

PS u starejch 36, 34, 32 to jde a ty nový herky to neumí

-
- Kontaktovat uživatele:
zdar,nedavno sem v annonci narazil na inzerát že nějaký borec dává češtiny do BC a navi u starších bmw jako je e38,e39,e46...Byly u toho i fotky a kdyby to nebylo za 6000tak do toho jdu...Jelikož to jen tak někdo nemá a konečně by to na mě mluvilo normálně...Tak mě napadlo že možná kdyby se nás domluvilo na tu češtinu více tak by se snim dalo domluvit na ceně...Měl by někdo zajem????????????
já bych si od něj nechal i doblokovat TV za jízdy... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to pouze pro ty co mají v autě monitor a za 6tis, na to kaká BarikYuri píše:zdar,nedavno sem v annonci narazil na inzerát že nějaký borec dává češtiny do BC a navi u starších bmw jako je e38,e39,e46...Byly u toho i fotky a kdyby to nebylo za 6000tak do toho jdu...Jelikož to jen tak někdo nemá a konečně by to na mě mluvilo normálně...Tak mě napadlo že možná kdyby se nás domluvilo na tu češtinu více tak by se snim dalo domluvit na ceně...Měl by někdo zajem????????????já bych si od něj nechal i doblokovat TV za jízdy...