Zdravím, prosím o vaše názory na tuto věc: mám problém s topením v mé 730i, e32, 1991, bez klima (jakože tam klimatizace opravdu není!). Problém spočívá v tom, že mi čas od času začne proudit pára (hodně páry) výdechy topení do interiéru (pouze do interiéru)... už jsem sem o tom kdysi psal a bylo mi mnohými odpovězeno, že mám díru v systému - to by pochopitelně dávalo rozum - ale já jsem tehdy zmiňoval, že mi jeden člověk řekl, že by to mohlo způsobovat zavzdušnění systému (nevim jak) - s tim jste mě všichni tenkrát poslali do háje

a ani mě to nedávalo smysl... no a jak jsem tenkrát postupoval (už to bude půl roku) - nejprve jsem si řekl, že zkusím onu zatracovanou variantu se zavzdušněním - auto jsem odvzdušnil a EJHLE - problém s párou v interiéru naprosto zmizel, od té doby jsem půl roku neměl nejmenší problém s únikem páry do interiéru a ani jinej problém, takže jsem na to takřka zapomněl. Teď, po půl roce se problém obnovil, opět mi začala najednou unikat pára dovnitř a to viditelně (z grilu jde páry jak z ryhlovarný konvice) - tak jsem auto odvzušnil - skutečně zavzdušněné bylo a někudy se tam ten vzduch dostat musel... - no a hádejte - je po páře, topení topí jak má, prostě bez problémů...
A já absolutně nevím, co to má znamenat - máte někdo nějakej typ, čím by to mohlo být způsobeno? Už jsem se smířil s tím, že budu muset rozebrat palubku a zkouknout co se to tam proboha děje, ale ptám se jestli to někdo netušíte. Někde na americkym fóru jsem četl, že někdo měl podobný problémy a to vše prý způsobovaly ventily topení... ale taky si nedovedu představit jak...