Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 750iAL E32 TOP STAV

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jurajko »

BMW 750iAL E32 TOP STAV

Ahoj lidi, muze se mi nekdo vyjadrit k tomuto vozu. Dekuji.

http://forum.e30.cz/p-bmw-750ial-e32-to ... 50069.html

Tu je jeste jedno foto.
http://www.famousbmw.cz/bigbmw/target52.html
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

a co bys jako chtel slyset? zavolej majiteli a domluv si prohlidku ne :roll:
nebo tady chces vedet mafianskou historii kolik mrtvol to vezlo v kufru ... fakt nechapu

ja to auto znam leda tak jak putovalo po bazarech a ze ho prodaval puvodne nekdo tady cca 1/2 roku zpet, pak naraz zmizelo a obejvilo se na bigu u tohoto cloveka, tot vse
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jurajko »

Nejsem si jist, ale zacinam si na to spominat. Myslim, ze to bylo tohle, ale nejsem si jist. Pokud se mylim tak me opravte. Pokud ne tak se omlouvam.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 50+bmw+e32
smrz

#4 Příspěvek od smrz »

Pro Jurajka a pro hlupáka T613.

Já sem předchozím majitelem auta, který jak si správně vzpomínáte ho prodával taky přes BMW klub. Auto nikdy v žádným bazaru nebylo a má narozdíl od všech podobných slušnej původ t.j.:

První registrace ve Švýcarsku, někde kolem roku 1994 dovoz do ČR a opraveno lehké nehodě na předek pro prvního majitele v ČR (podnikatele), který ho měl na odpisy a najezdil s ním ne víc než 50.000 km. Měl ho až do roku 2005, kdy sem ho od něho koupil já. Protože měl nefunkční jedno palivový čerpadlo, už s ním dlouho nejezdil. Já sem ho vyměnil, přetěsnil sem jeden zadní tlumič a koupil sem na něho ty 18" s novýma pneu. Auto fungovalo skvěle, pouze unikal volej ze serva patrně špatnou hadicí. Jestli majitel investoval jak píše nevím protože to při prodeji nebylo potřeba.

Jestli ho někdo nekurvil, tak rozhodně stojí zato. Otázkou je kolik za něj majitel chce, a jestli skutečně investoval.

Jirka Jablonec nad Nisou
T613
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od T613 »

nerikej mi tati ;-)

tohle auto jsem videl v dobe tve inzerce tady vylepene po bazarech, uplne ta sama barva, ty same kola, pak jsi napsal prodane a zmizelo i po case z bazaru na netu takze mi nerikej ze to bylo jine auto, nemyslel jsem to nijak zle, ale jelikoz se zajimam nejvic o tento model a prolezam skoro kazdy den bazary tak vim co se kde sustne :-)

vzdyt je to uplne fuk, podstatny je stav v tuhle chvili a ne pred pul rokem ne ;-)
smrz

#6 Příspěvek od smrz »

Nevím jak už to podat. Moje auto nikdy nebylo v bazaru, bylo jen na klubu a v annonci a možná na sauto na seznamu. Už jen myšlenka dát auto tohoto typu a stavu do bazaru na stání mezi plečky, který se v bazarech obvykle vyskytujou je ujetá. Neznám moc lidí, který si takový auto koupěj anonymě v bazaru bez záruky toho že do něj nespadnou kotel peněz, nebo jim zůstane jako černej petr.

čau chlapi mějte se fajn.
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jurajko »

kluci jsem rad, ze jsem tu rozpoutal tuhle debatku. neni na tom nic zly vedet o historii "nasich" vozu. smrzi hodne si mi pomohl. konkretne s tim puvodem vozu. chci totiz bezproblemovy vuz a musim ho dat na kontrolu originality. byl bych nerad aby mi ho zabaviliy. takze dekuji
preji pekny den :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Jurajko píše:kluci jsem rad, ze jsem tu rozpoutal tuhle debatku. neni na tom nic zly vedet o historii "nasich" vozu. smrzi hodne si mi pomohl. konkretne s tim puvodem vozu. chci totiz bezproblemovy vuz a musim ho dat na kontrolu originality. byl bych nerad aby mi ho zabaviliy. takze dekuji
preji pekny den :D
jurajko a ty ten vuz prodavas ?
Michelin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Michelin »

Spis bych rek ze ho chce koupit ;)
Odpovědět