Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

xenony E38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
FrANTOMAS

#1 Příspěvek od FrANTOMAS »

Chtěl bych se zeptat ohledně (zde již mnohokrát probíraných) xenonů.
Mám E38 již dlouho, nicméně teď jsem si uvědomil, že vidim v noci prd.
Xenonová světla i výbojky mám originální (bílé světlo). současné výbojky sou staré rok.
Pomůže mi uspokojivě, pokud světla rozeberu a pročistím čočku atp.?
Debil-dotaz: Pomůžou mi ve viditelnosti vbastlené kroužky angel eyes?
Má ještě Hitman výbojky 8000k, které se dají strčit do vozu, bez bastlení patice, popřípadě nevíte, kde je sehnat? A jaka je cena?
Díky za rady
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#2 Příspěvek od DOEMIXXX »

AE ti urcite na cestu lepe nez Xenony neposviti. Btw. pokud mas org. svetla na aute (jiz od vyroby) tak je predpoklad toho, ze mas jiz zazloutle cocky a ty plasty plus skla...normalni vec, pokud si koupis nove svetla vcetne Xenonu, uvidis mnohem lepe :!:
medvidek

#3 Příspěvek od medvidek »

Nemusis kupovat cela svetla,ja si koupil za 3000kc jen kryci skla+tesneni,vycistil cocky a lampy jsou jako novy a vydim nadherne :wink:
DOEMIXXX

#4 Příspěvek od DOEMIXXX »

medvidek píše:Nemusis kupovat cela svetla,ja si koupil za 3000kc jen kryci skla+tesneni,vycistil cocky a lampy jsou jako novy a vydim nadherne :wink:
i to je reseni, btw. co si kupoval za kryci sklo?
FrANTOMAS

#5 Příspěvek od FrANTOMAS »

origo světla mám, rok výroby auta je 2000.
Zajímalo by mě též, kde se dají zakoupit pouze skla na světla pro faceliftovanou E38?
DOEMIXXX

#6 Příspěvek od DOEMIXXX »

FrANTOMAS píše:origo světla mám, rok výroby auta je 2000.
Zajímalo by mě též, kde se dají zakoupit pouze skla na světla pro faceliftovanou E38?
Jakykoliv org. prodejce BMW, Elit, Kelly atd....
Btw. pokud se stanes platicim clenem klubu, tak mas karticku se slevou do Elitu (slevy jsou ruzne, kazdopadne se ti vrati po svetlech cela castka za zaplaceni prizpevku)
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hitman »

ty 8000k i 6000k vybojky mam, jsou kompatibilni s origo patici, ale s videnim vecer fakt nepomuzou nejlepsi jsou origo 4600k ale zas nevypadaji tak pekne :)
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:Nemusis kupovat cela svetla,ja si koupil za 3000kc jen kryci skla+tesneni,vycistil cocky a lampy jsou jako novy a vydim nadherne :wink:
medo cim jsi cistil cocky ?
FrANTOMAS

#9 Příspěvek od FrANTOMAS »

Vida, děkuju za tip...vše je pro mě komplikovanější tím, že jsem odkázán na servis a ten samozřejmě z dílů žije... Velmi rád, bych si spoustu věcí udělal sám, ale nemám prostě koule na to, začít se s nulovými zkušenostmi hrabat v BMW. Mám ještě mercedes W107 (http://www.mercedes-slclub.cz/clenove/ferenc/index.htma) s tím je to prakticky to samé. Opravy na ni sou hotovej porod, páč to si má člověk dělat s láskou sám a né se třást, kdo to zbastlí (přestože je doporučenej a "profík")
Faktem je, že když mám někdy volno, tak mě vyloženě láká se v atě začít vrtat, ale... Jdete do oprav pokus omyl? či jste mechanici, prodejci aut apod.?
Apropo, neřešil jste někdo nový lak? nejsem ve špatné kondici, žádná rez apod., ale myčka, kamínky a spoluobčané udělali na mojí bramboře svoje a je to tak debilně rozmístěný, že to chce střiknout celý. Cena okolo 60-70 je mi jasná, ptám se teoreticky a na zkušenosti.
medvidek

#10 Příspěvek od medvidek »

Hitman píše:
Mam na to specialni mikrovlakno,ale muzes cimkoliv co nepousti chlupy
medvidek

#11 Příspěvek od medvidek »

DOEMIXXX píše:
i to je reseni, btw. co si kupoval za kryci sklo?
Kupoval jsem origo u BMW,cena 3200kc za obe kryci skla+tesneni
medvidek

#12 Příspěvek od medvidek »

FrANTOMAS píše:Vida, děkuju za tip...vše je pro mě komplikovanější tím, že jsem odkázán na servis a ten samozřejmě z dílů žije... Velmi rád, bych si spoustu věcí udělal sám, ale nemám prostě koule na to, začít se s nulovými zkušenostmi hrabat v BMW. Mám ještě mercedes W107 (http://www.mercedes-slclub.cz/clenove/ferenc/index.htma) s tím je to prakticky to samé. Opravy na ni sou hotovej porod, páč to si má člověk dělat s láskou sám a né se třást, kdo to zbastlí (přestože je doporučenej a "profík")
Faktem je, že když mám někdy volno, tak mě vyloženě láká se v atě začít vrtat, ale... Jdete do oprav pokus omyl? či jste mechanici, prodejci aut apod.?
Apropo, neřešil jste někdo nový lak? nejsem ve špatné kondici, žádná rez apod., ale myčka, kamínky a spoluobčané udělali na mojí bramboře svoje a je to tak debilně rozmístěný, že to chce střiknout celý. Cena okolo 60-70 je mi jasná, ptám se teoreticky a na zkušenosti.
Pokud mas vztah k autum a nemas obe ruce levy,tak se neni ceho bat,clovek to sestrojil a clovek to opravy.a mymochodem ja se zivym mytim aut a na svym BMW si delam uplne vsechno sam (zazemi a vybyveni servis AUDI kde pracuju :wink: )
FrANTOMAS

#13 Příspěvek od FrANTOMAS »

To je fakt 8) zkusim pro začátek něco snažšího...třeba Angel eyes-po shlédnutí příspěvků typu: pral sem se s tim jak prase od Hitmana. hehe
Je fakt, že nová skla na světla a ty kroužky milé 7 opticky velmi pomůžou...

to hitman: posílal jsem zprávu na tvůj mail, ale bohužel nedoručen kvůli fatal eror. Požádal bych tě tedy o zaslání ceny za výbojky 6000 a 8000k.
Pokud se to nehodí psát sem, můj mail je soukupfr@volny.cz
Děkuju, Francek
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hitman »

FrANTOMAS píše:To je fakt 8) zkusim pro začátek něco snažšího...třeba Angel eyes-po shlédnutí příspěvků typu: pral sem se s tim jak prase od Hitmana. hehe
Je fakt, že nová skla na světla a ty kroužky milé 7 opticky velmi pomůžou...

to hitman: posílal jsem zprávu na tvůj mail, ale bohužel nedoručen kvůli fatal eror. Požádal bych tě tedy o zaslání ceny za výbojky 6000 a 8000k.
Pokud se to nehodí psát sem, můj mail je soukupfr@volny.cz
Děkuju, Francek
to vis delal jsem to poprve a musel jsem sundavat naraznik atd...ale neboj se toho :-D stacilo napsat do SZ, dam vedet..
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:
Hitman píše:
Mam na to specialni mikrovlakno,ale muzes cimkoliv co nepousti chlupy
a kde se da koupit to mikrovlakno ? je to necim napustene ? nebo cim na to muzu ?

kdyz nakoupim u optika hardik na cisteni brejlicek tak nic nepokazim ne ?
medvidek

#16 Příspěvek od medvidek »

Hadrikem z optiky nic nepokazis,proc jsi sundaval naraznik???? Neni jednodussi sundat cele svetlo??? Pro me otazka 5minut???? Postup- Sundas blinkr (krizovy sroubovak),vycvaknes lakovanou listu pod svetlem,povolis dve matky na svetle+2xsroubek na krizak,vysunes aretaci svetla s blatnikem,ze spodu svetla 2x torx 15 povolis a svetlo je venku :wink:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:Hadrikem z optiky nic nepokazis,proc jsi sundaval naraznik???? Neni jednodussi sundat cele svetlo??? Pro me otazka 5minut???? Postup- Sundas blinkr (krizovy sroubovak),vycvaknes lakovanou listu pod svetlem,povolis dve matky na svetle+2xsroubek na krizak,vysunes aretaci svetla s blatnikem,ze spodu svetla 2x torx 15 povolis a svetlo je venku :wink:
taky jsem si to myslel ale nekdo to svetlo pro jistotu jeste ze spodu necim prilepil tak ze to muselo jit hrubou silou az po oddelani narazniku :(
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hitman »

FrANTOMAS píše:Chtěl bych se zeptat ohledně (zde již mnohokrát probíraných) xenonů.
Mám E38 již dlouho, nicméně teď jsem si uvědomil, že vidim v noci prd.
Xenonová světla i výbojky mám originální (bílé světlo). současné výbojky sou staré rok.
Pomůže mi uspokojivě, pokud světla rozeberu a pročistím čočku atp.?
Debil-dotaz: Pomůžou mi ve viditelnosti vbastlené kroužky angel eyes?
Má ještě Hitman výbojky 8000k, které se dají strčit do vozu, bez bastlení patice, popřípadě nevíte, kde je sehnat? A jaka je cena?
Díky za rady
prisla mi dalsi sada xenon vybojek do bmw s 8000K kdyby nekdo chtel tak pisnete SZ
Odpovědět