Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
autorádio BMW Business CD v e38
Caute, chtel bych se zeptat, zda nekdo nemá zkusenosti se zámenou original kazetove mechaniky (nemam changer
) za original CD. Na ruznych internetovych strankach pisou, ze by to melo fungovat. Jenom je problem, ze to nekomunikuje s MID displejem. Radio stanice mi na autoradiu funguji normalne (prehravani, vyhledavani stanic ...), komunikuje to i s DSP a multifunkcí na volantu. Problem je, jakmile vlozim CD, na displeji autoradia naskoci TRACK 1 (jednotlive tracky jdou i prepinat), ale je ticho. Predem diky za rady!

No co sem se docetl na netu, tak do e38 pasuji 2 verze autoradii BMW BUSINESS CD, které se dávaly do E36, Z3, E32.. Ta první vezre (CD23) - jednodisplejová neumí ovládat changer a nekomunikuje s MID displejem, ale zase spolupracuje s multifunkcí na volantu a DSP. Tu mám já. Pak jeste existuje druhá verze - s dvema displeji (CD43) - umi ovladat changer a komunikuje dokonce i s MID.mates750 píše:Ja mam bisines kazetak v 38 a tiez by som tam rad mal CD ale mne sa nepodarilo vobec zistit ci ma sedmicka aj solo CD alebo len CD vechsler v kufri. Tak pokial mi mozte niekto poslat foto original CD do E38 tak ma to potesi este som to nevidel nech viem co mam hladat.Dik