Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rozmery pneu a vplyv na ESP
Ja jsem kupoval zadni pneu Pirelli zoro rosso asimetriko 285/35/19 za 4850kc,bezna cena 16500kc pneu jsou nove jen tri roky stare.Mam je na aute a zadnej rozdil necejtim,zivotnost pneu je 7let a to mi nikdy nevydrzi. Zkus hledat na http://www.levnepneu.czwinco píše:takze mozem hladat dalej 245/40/20 Nemate niekto na predaj v dobrom stave za normalnu cenu 2ks? Nove micheliny vychadzaju okolo 9000 za jednu a 18 000 za dve gumy tak to je dost.hehe
-
- Kontaktovat uživatele:
tolerance je, ja jsem jednou nouzove na predek nasadil 225/50r16 a zadek 215/65r16. od cca. 90 km/h zacalo svitit ABS a vyradilo se z cinnosti. nejaka tolerance bude urcite, ale v urcitych mezich. 35 a 40 by jeste mohlo byt ok.
jen bych na tak tezky predek a 20" kola mel dost obavy na nase tankodromy dat 35% profil. tech 8.5 cm gumy neni nic moc. kdyz to tam das, tak to musis pekelne natlakovat at to nejde na kazdem retarderu do rafku. ty 20" alpiny maji urcite vetsi cenu, nez bude rozdil v tech gumach
[/code]
jen bych na tak tezky predek a 20" kola mel dost obavy na nase tankodromy dat 35% profil. tech 8.5 cm gumy neni nic moc. kdyz to tam das, tak to musis pekelne natlakovat at to nejde na kazdem retarderu do rafku. ty 20" alpiny maji urcite vetsi cenu, nez bude rozdil v tech gumach