Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dlouhy startovani e32 735

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tjj

#1 Příspěvek od tjj »

nevim proc ale zaclo mi to znicehonic hrozne dlouho startovat , kdyz je to tepli tak je to v klidu ale rano v zime musim ten starter drzet asi tak 4-5s je to docela opruz nevi nekdo co to muze bejt?vsim sem si ze kdyz zacnu startovat tak cela palubka zhasne a za chvili se zase objevi a pak to nastartuje ,kdyz je to tepli tak se nic takovyho nedeje takze myslim ze to je tim ale nevim ocogo,stalo se to nekomu? je to e32 735
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

to si delas srandu? 8O

co treba slaba baterka kdyz je zima :lol: :lol: :lol:
tjj

#3 Příspěvek od tjj »

nedelam, e32 mam poprvi tak sory :) ,myslis ze to je slaba baterka? ze se vypina palubka?

T613 píše:to si delas srandu? 8O

co treba slaba baterka kdyz je zima :lol: :lol: :lol:
k2
Klubové ID: 1178

#4 Příspěvek od k2 »

Kup novou baterii, ale kvalitní, nehleď jen na cenu.

K2
tjj

#5 Příspěvek od tjj »

k2 píše:Kup novou baterii, ale kvalitní, nehleď jen na cenu.

K2

ok
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hitman »

ja mel v e38 baterii neorigo a kdyz jsem startoval tak se mi vypla telka a vsechno zhaslo, ted jsem koupil poradnou co to tam doporucuje bmw a pri startovani se nic nevypne a vydrzi opravdu dlouho hrat jen na ni.

takze na tom se opravdu nevyplati setrit:)
tjj

#7 Příspěvek od tjj »

hmm asi jo no,ja sem tu starou zkusil nabit a vydrzelo to chvili a pak stejne zase vypina ,takze aspon vim ze to je tim,ale je to divny v trice kdyz mi baterka zdechla tak proste zdechla a tady staci ze dava o trochu min a uz to startuje dyl
BMWPower
Klubové ID: 950
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BMWPower »

Dělá mi to taky a baterii tam mám novou. takže baterkou to asi není... :?
tjj

#9 Příspěvek od tjj »

hele ja sem tu baterku nabil a 3 x to neudelalo a pak to zase udelalo ,ale je to fakt divny ,myslim ze baterkou to fakt neni,me to vetsinou udela kdyz to celou noc stoji a rano je kolem nuli,kdyz je teplo nebo startuju pres den tak je to dobry ,vubec nevim co to muze bejt :( cerpadlo?spatnej kontakt ? nevim, a dela ti to samy co me ?me se vypne cela palubka a jak porad startuju tak se palubka zase nahodi a pak to chytne

BMWPower píše:Dělá mi to taky a baterii tam mám novou. takže baterkou to asi není... :?
T613
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od T613 »

no v zime je baterka fakt svine ... a to ze ji mas novou neznamena ze ti spravne funguje dobijeni (alternator) napriklad

nabij baterku, pak startuj a mer ji i pri startovani a pak za behu, budes k tomu potrebovat druheho cloveka samo :-) to same udelej druhy den a uvidis zda je na ni pokles a jake napeti je pri startovani kdyz uz zhasinaji budiky a dej vedet

me to prijde psis jako problem nejakeho prechodoveho odporu, takze zkontrolovat kostru u motoru a taky nebude od veci + pol projit od baterky az do starteru, alternatoru

abys mel jistotu tak si udelej druhou kostru motoru ...
tjj

#11 Příspěvek od tjj »

ok,stejne to je ale divny jednou to udela a jednou ne :(

T613 píše:no v zime je baterka fakt svine ... a to ze ji mas novou neznamena ze ti spravne funguje dobijeni (alternator) napriklad

nabij baterku, pak startuj a mer ji i pri startovani a pak za behu, budes k tomu potrebovat druheho cloveka samo :-) to same udelej druhy den a uvidis zda je na ni pokles a jake napeti je pri startovani kdyz uz zhasinaji budiky a dej vedet

me to prijde psis jako problem nejakeho prechodoveho odporu, takze zkontrolovat kostru u motoru a taky nebude od veci + pol projit od baterky az do starteru, alternatoru

abys mel jistotu tak si udelej druhou kostru motoru ...
Odpovědět