tak som vymenil celu tu cast, kde su ulozene vsetky tie ventily, ale nepomohlo, stale to neradi,ale ked som tie ventily skusal, tak ze som na ne pripajal 12V tak zopinali
nejake dalsie napady? skusim este vymenit riadiacu jednotku tej prevodovky, len neviem kde sa v aute nachadza, viete niekto?
to Fugo: nafotil by si mi to prosim, v ETK som to nenasiel rozkreslene a potrebujem to nejak poskladat, bo to mam len pozicane
ECU automtu je v pravým předním sloupku u noh spolujezdce za reproduktorem, a je ve sloupku nahoře dá se přehlídnout, ten spodek převodovky nafotit můžu ale koukal jsem že to potřebuješ na V8 a tam bude asi 5kvalt, a já to mám jen ze 4kv ze 750.
tak mam vyriesene, dnes si idem po auto a skusim zistit kde presne bola chyba, oprava 3000
to Fugo: ECU automatu nie je v pravom prednom stlpiku pri nohach,tam je riadiaca jednotka ASC, ale v motorovom priestore
tak v tom případě to je opačně jen u V8, protože V12 má ECU motoru (2x) ECU EML a ECU ABS/ASC v eboxu u motoru a ECU automatu v tom sloupku. I když v Bentley je pozice ECU automatu vždy v tom sloupku.
neviem presne kde bol problem, ale myslim ze len preseknuty niektory z kablov co ide k tym ventilom, viac ti naozaj nepoviem, lebo uz ten servisak, co mi to opravoval sa niekam odstahoval