Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dojezdy oken

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tommybmw
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tommybmw »

Je tady nejaky zkuseny elektrikar co se hrabe v E32?:-) Zapojil jsem si do auta alarm s DO a chtel bych jeste zapojit dojezdy na okna. Tak se chci zeptat kde mam hledat ridici jednotku na dojezdy, popripade jestli nekdo nevi ktery kablik je ovlada. Diky
krishna
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od krishna »

Já jsem měl tu čest se v tom hrabat v e32 rv. 86, tam je to jinak, než v 87, od roku 88 do 90 to je taky jinak a od 90 dál to je taky myslim jinak :))
Nicméně po dvoudnech hrabání se ve schématech jsem ty okna nebyl schopnej rozchodit líp, než tak, že když jsem stahoval pravý přední, tak se vytahovalo pravý zadní, když jsem stahoval levý, tak se vytahovala celá pravá strana a tak.. Prostě schémata mam, ale je to šílenej blázinec podle mě..
Jinak okna maj svojí jednotku vedle General modulu pod zadní lavicí v Relay modulu..
Hodně štěstí
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od hoboj »

Tommybmw píše:Je tady nejaky zkuseny elektrikar co se hrabe v E32?:-) Zapojil jsem si do auta alarm s DO a chtel bych jeste zapojit dojezdy na okna. Tak se chci zeptat kde mam hledat ridici jednotku na dojezdy, popripade jestli nekdo nevi ktery kablik je ovlada. Diky
Jde ti o to abys je na dálku ovládlal, nebo o to, aby se po stisku na dálce okna a šíbr zavřeli? To druhé je celkem jednoduché akorát ti musí alarm vydat delší signál ( minimálně tak dlouhý ja dlouho trvá zavření oken, mě stačí 30sekund)
Tommybmw
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tommybmw »

2 hoboj: Jde o to abych je zmacknutim tlacitka na DO vsechny zavrel. Alarm mam od Magicaru, jde tam nastavit ruzne dlouhy signal, v tom by problem nebyl. Zapojoval jsem ho o vikendu, funguje vse i start na dalku, ale dyl uz jsem se v te elektrice nemel nervy hrabat, tak pokud bys vedel budu rad;-)
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od hoboj »

Mam to ale samozřejmě si nepamatuju na kterej drat jsem to připojil. Ted delam přetěsmění sání a tak když vydržíš - a to budeš muset, pokud ti neporadí někdo jiný - tak až to dodělám tak se ti na to mrknu.
Tommybmw
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tommybmw »

Jj, vydrzim:-) A mas to zapojene aby se ti zaviraly po kazdem zamknuti, nebo na tlacitko zvlast?
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od hoboj »

samostatně
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od hoboj »

a jestli se nepletu tak to funguje jen po zamknutí
Tommybmw
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Tommybmw »

OK, presne tak to chci taky, takze az budes mit cas, tak si na mne vzpomen;-) Diky
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od hoboj »

tak je to +12 na ten vodič, na který je napojen vývod z dálky pro zamknuti, akorát musí být delší čas BÍLO/ČERVENO/ŽLUTÝ ve svazku. který vede do levých předních dveří za levým reproduktorem.
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od hoboj »

tak to mám já u e32 750 / 91
Tommybmw
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Tommybmw »

Trochu opozdene, ale diky;-) Dostal jsem se k tomu az ted, nasel jsem tebou zminovany kablik, pomeril jestli to je fakt on, zapojil a vse krasne funguje;-) Jeste jednou moc dik
Odpovědět