Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Baterie na 750i
-
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, vcera mi asi vazne onemocnel milacek. Nejezdil jsem s tim ted tyden a nevim, jestli diky mrazum ci co, ale auticko zablikalo a nic..Zkousel jsem pripojit na druhou baterii z meho Peugeotu, jenze je asi slaba nebo co a tak jsem nenastartoval taky. Premyslim, jestli je mrtva baterka ci ji staci jen vymontovat a nabit..A nebo koupit novou?
1. neni to 100Ah, ale 84Ah je tam psanodanulah píše:To nemusí být baterkou,ale autem 750,když stojí týden,pak horko těžko startuje,měl jsem novou banner 100 a po týdnu nic
2. baterku spotrebovavala neustale svitici kontrolka EML - po vymene EML jednotky jsem nastartoval i po 3 tydnech s tou baterii se kterou jsi mi 7 prodal Smile
podle me by s nejakou 110 v klidu vydrzela i pres mesic. a jak uz na foru nekolikrat zminoval Fugo, tak sedmy s novejsi ele zerou vic, takze tam to asi bude jinak.
posilame pozdravy do Frenu

deecee píše:1. neni to 100Ah, ale 84Ah je tam psanodanulah píše:To nemusí být baterkou,ale autem 750,když stojí týden,pak horko těžko startuje,měl jsem novou banner 100 a po týdnu nic
2. baterku spotrebovavala neustale svitici kontrolka EML - po vymene EML jednotky jsem nastartoval i po 3 tydnech s tou baterii se kterou jsi mi 7 prodal Smile
podle me by s nejakou 110 v klidu vydrzela i pres mesic. a jak uz na foru nekolikrat zminoval Fugo, tak sedmy s novejsi ele zerou vic, takze tam to asi bude jinak.
díky taky zdravím,ale přece ta kontrolka má jemně svítit pořád,nebo snad ne??
tak z tohohle omylu me vyvedl prave snake. jakmile jsme vymenili eml jednotku za jinou, tak to prestalo zrat baterkudanulah píše:deecee píše:1. neni to 100Ah, ale 84Ah je tam psanodanulah píše:To nemusí být baterkou,ale autem 750,když stojí týden,pak horko těžko startuje,měl jsem novou banner 100 a po týdnu nic
díky taky zdravím,ale přece ta kontrolka má jemně svítit pořád,nebo snad ne??