Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tu,tu,tu,tu,tu,Co to jééé?
Dneska jsem byl konečně po dlouhý době práce vyskoušet 728i v automatu.Auto má nějakou chybu,protože když jedu,vlastně přidávám,tak je všechno ok,ale akonáhle pustím plynový pedál,tak to u zadních kol dělá takový tu,tu,tu,tu,tu.Nejdřív jsem myslel,že jsou dlouhý šrouby v kolech,ale i když jsem tam dal podložky,tak to pořád dělá.Nevíte co by to mohlo bejt?A když jsem nahazoval kola,tak je disk na levý straně míň na středový díře,jak ten na pravý.Tak co myslíte?

-
- Klubové ID: 1471
- Kontaktovat uživatele:
diferák jednoznačně symerinky v prdely a vychcal všechen olej a někdo stím pravděpodobně tahal autíčka z říšedexter píše:Dneska jsem byl konečně po dlouhý době práce vyskoušet 728i v automatu.Auto má nějakou chybu,protože když jedu,vlastně přidávám,tak je všechno ok,ale akonáhle pustím plynový pedál,tak to u zadních kol dělá takový tu,tu,tu,tu,tu.Nejdřív jsem myslel,že jsou dlouhý šrouby v kolech,ale i když jsem tam dal podložky,tak to pořád dělá.Nevíte co by to mohlo bejt?A když jsem nahazoval kola,tak je disk na levý straně míň na středový díře,jak ten na pravý.Tak co myslíte?

O tom dost pochybuju že by někdo se 728 něco tahal, dle mého názoru toto auto nemá výkonu nazbyt.benny24 píše:diferák jednoznačně symerinky v prdely a vychcal všechen olej a někdo stím pravděpodobně tahal autíčka z říšedexter píše:Dneska jsem byl konečně po dlouhý době práce vyskoušet 728i v automatu.Auto má nějakou chybu,protože když jedu,vlastně přidávám,tak je všechno ok,ale akonáhle pustím plynový pedál,tak to u zadních kol dělá takový tu,tu,tu,tu,tu.Nejdřív jsem myslel,že jsou dlouhý šrouby v kolech,ale i když jsem tam dal podložky,tak to pořád dělá.Nevíte co by to mohlo bejt?A když jsem nahazoval kola,tak je disk na levý straně míň na středový díře,jak ten na pravý.Tak co myslíte?
to už se bude jenom stupňovat