Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Identifikace coax anteny
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
nasel jsem v kufru odpojenou coax antenu s konektorem a vede nejspis nekam do konstrukce zadniho narazniku a nebo do male jednotky co ma na sobe philips a je za AV modulem, co by to mohlo byt ? mozna se pletu neni tam moc videt....
k tem jednotkam v levem zadni casti kufru vedou 4 takove cerne kabely, 2 stejne velke pak vetsi ten mam ustipnuty a pak nejvetsi...myslim ze to patri k tomu ustipnutemu, muzete se mi nekdo kouknout kam vede ten velikostne stredni kabel?
jestli tam tedy muzu pridelat konektor a znovu spojit ? prijde mi ze mam blbej signal na tv tak jestli to neni nahoou ono....
k tem jednotkam v levem zadni casti kufru vedou 4 takove cerne kabely, 2 stejne velke pak vetsi ten mam ustipnuty a pak nejvetsi...myslim ze to patri k tomu ustipnutemu, muzete se mi nekdo kouknout kam vede ten velikostne stredni kabel?
jestli tam tedy muzu pridelat konektor a znovu spojit ? prijde mi ze mam blbej signal na tv tak jestli to neni nahoou ono....
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
co se týče jednotek, tak je tam
velka střibrná s velkym konektorem vzadu, to je radio, většinou napis třeba Philips BMW Bussiness, (vede do toho coax)
podlouhla černa se slotem na simku - telefonova jednotka (vede coax)
velka černa s žebrovaním - zesík (nevede coax)
černá se slotem na CD - čtečka NAVI - nevede coax
měnič je jasnej - nevede coax
střibrná malá našroubovaná zezadu na plechu - jednotka GPS myslim že vede coax
AV jednotka, nevede coax myslím, anebo vede pro TV???
nicmeně to co popisujš bude GPS jednotka, zkus ještě vyhndat zadní lampičky, pod nima sou tři šroubky, když je vyhodíš tak sundáš tapecy pod kteryma uvidíš antény.
velka střibrná s velkym konektorem vzadu, to je radio, většinou napis třeba Philips BMW Bussiness, (vede do toho coax)
podlouhla černa se slotem na simku - telefonova jednotka (vede coax)
velka černa s žebrovaním - zesík (nevede coax)
černá se slotem na CD - čtečka NAVI - nevede coax
měnič je jasnej - nevede coax
střibrná malá našroubovaná zezadu na plechu - jednotka GPS myslim že vede coax
AV jednotka, nevede coax myslím, anebo vede pro TV???
nicmeně to co popisujš bude GPS jednotka, zkus ještě vyhndat zadní lampičky, pod nima sou tři šroubky, když je vyhodíš tak sundáš tapecy pod kteryma uvidíš antény.
Já bych trochu upřesnil JaraXe, sice konkrétně nevím, jak u sedmy, ale zřejmě to bude stejný, jak u pětky: Do jednotky (čtečky) navigace vede koax, pokud je to MK3 nebo DVD - MK4 (novější provedení, kde není externí přijímač GPS, ale je integrován v jednotce). Do CD měniče může teoreticky vést taky koax, pokud je auto vybavený lepší muzikou (u pětky značený jako DSP), do TV tuneru vedou koaxy dva.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
ještě dotaz TV = AV jednotka?Vlasta píše:Já bych trochu upřesnil JaraXe, sice konkrétně nevím, jak u sedmy, ale zřejmě to bude stejný, jak u pětky: Do jednotky (čtečky) navigace vede koax, pokud je to MK3 nebo DVD - MK4 (novější provedení, kde není externí přijímač GPS, ale je integrován v jednotce). Do CD měniče může teoreticky vést taky koax, pokud je auto vybavený lepší muzikou (u pětky značený jako DSP), do TV tuneru vedou koaxy dva.
Přesně tak. A/V se z ní stává až po doplnění příslušné kabeláže. (A AW pozdravuj v Lošticích).JaraX píše:ještě dotaz TV = AV jednotka?Vlasta píše:Já bych trochu upřesnil JaraXe, sice konkrétně nevím, jak u sedmy, ale zřejmě to bude stejný, jak u pětky: Do jednotky (čtečky) navigace vede koax, pokud je to MK3 nebo DVD - MK4 (novější provedení, kde není externí přijímač GPS, ale je integrován v jednotce). Do CD měniče může teoreticky vést taky koax, pokud je auto vybavený lepší muzikou (u pětky značený jako DSP), do TV tuneru vedou koaxy dva.
-
- Kontaktovat uživatele:
co to?Vlasta píše:Přesně tak. A/V se z ní stává až po doplnění příslušné kabeláže. (A AW pozdravuj v Lošticích).JaraX píše:ještě dotaz TV = AV jednotka?Vlasta píše:Já bych trochu upřesnil JaraXe, sice konkrétně nevím, jak u sedmy, ale zřejmě to bude stejný, jak u pětky: Do jednotky (čtečky) navigace vede koax, pokud je to MK3 nebo DVD - MK4 (novější provedení, kde není externí přijímač GPS, ale je integrován v jednotce). Do CD měniče může teoreticky vést taky koax, pokud je auto vybavený lepší muzikou (u pětky značený jako DSP), do TV tuneru vedou koaxy dva.
To je právě ta jediná firma, která je vyrábí, styď se, máš to ani ne 20 kiláků od baráku.JaraX píše:lošticky tvargle znám, jen mi AW nic neříká.Vlasta píše:Pravé "olomoucké" tvargle od AW.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mapy.cz/#x=138946560@y=13462 ... 5%A0umperkVlasta píše:To je právě ta jediná firma, která je vyrábí, styď se, máš to ani ne 20 kiláků od baráku.JaraX píše:lošticky tvargle znám, jen mi AW nic neříká.Vlasta píše:Pravé "olomoucké" tvargle od AW.
35km

Třeba časem přijdeš na to, že ti to chutná. Já taky dnes jím pokrmy, který bych jako mladej nepozřel. Hermelín je super, akorát ten správnej - z Madety, ten Sedlčanskej stojí za houno.JaraX píše:navíc to moc nejím, radši si dám hermelín s pepřemVlasta píše:Tak to se omlouvám, to už je kousek z ruky.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda, jako mladej sem nežral hromadu věci co ted miluju, třeba játra nebo tlusty vepřovy.Vlasta píše:Třeba časem přijdeš na to, že ti to chutná. Já taky dnes jím pokrmy, který bych jako mladej nepozřel. Hermelín je super, akorát ten správnej - z Madety, ten Sedlčanskej stojí za houno.JaraX píše:navíc to moc nejím, radši si dám hermelín s pepřemVlasta píše:Tak to se omlouvám, to už je kousek z ruky.
A časem to budou i jiný delikatesy.JaraX píše:to je pravda, jako mladej sem nežral hromadu věci co ted miluju, třeba játra nebo tlusty vepřovy.