Nazdárek kluci.Nehodlá některý z vás v blízké době rozdělávat plast kolem volantu?Potřeboval bych trošičku helfnout.Pomalu,ale jistě odstraňuju veškerý závady mého vozu (728i e38 rv10/95) a teď jsem se dostal na páčku stěračů.Nejdřív jsem si myslel,že je závada na relé,ale tam nebyla.Když jsem sundal ten plast kolem volantu a vyndal páčku zjistil jsem,že se někdo šprtal i v ní a v tom konektoru.Nejsem si jistej,jestli v něm nejsou popřehazovaný piny.Páčka měla na plošáku propáleny kontakty.To se za normálnych okoloností nespálí,takže asi záměna pinu bude na správnym místě.Nemohl by mi to někdo z vás hezky vyfotit,nebo nějak přesně popsat,abych to skontroloval,případně napravil?Chtěl jsem to skouknout z mí 5ky,ale tam je to úplně jinak.Páčku mám i s tou regulaci.Asi se u sedem montovali seriově.Myslím.No odemě by toho už snad bylo dost,tak se teď ukážte vy.
Děkuji.
dexter píše:Nazdárek kluci.Nehodlá některý z vás v blízké době rozdělávat plast kolem volantu?Potřeboval bych trošičku helfnout.Pomalu,ale jistě odstraňuju veškerý závady mého vozu (728i e38 rv10/95) a teď jsem se dostal na páčku stěračů.Nejdřív jsem si myslel,že je závada na relé,ale tam nebyla.Když jsem sundal ten plast kolem volantu a vyndal páčku zjistil jsem,že se někdo šprtal i v ní a v tom konektoru.Nejsem si jistej,jestli v něm nejsou popřehazovaný piny.Páčka měla na plošáku propáleny kontakty.To se za normálnych okoloností nespálí,takže asi záměna pinu bude na správnym místě.Nemohl by mi to někdo z vás hezky vyfotit,nebo nějak přesně popsat,abych to skontroloval,případně napravil?Chtěl jsem to skouknout z mí 5ky,ale tam je to úplně jinak.Páčku mám i s tou regulaci.Asi se u sedem montovali seriově.Myslím.No odemě by toho už snad bylo dost,tak se teď ukážte vy.
Děkuji.
mam to taky v prdeli, ale u mě to bude v řidici jednotce.
No kluci tak už jsem si zistil piny u tý páčky,ale teď mám jinej problém.Jak sem rozebíral páčku (co bylo asi tak před dvouma týdnama),tak se mi někam zapatrošil ten posuvnej plíšek.Budu ho muset najít,ale v každým případě bych chtěl mít ještě něco v záloze.Nemáte ji náhodou někdo na prodej?Jde o E38 95 a tá páčka nemá intenzív.Jenom tu regulaci.Já ho ještě o výkendu pohledám,ale když ho nenajdu,budu muset opět investovat.
Dík
dexter píše:No kluci tak už jsem si zistil piny u tý páčky,ale teď mám jinej problém.Jak sem rozebíral páčku (co bylo asi tak před dvouma týdnama),tak se mi někam zapatrošil ten posuvnej plíšek.Budu ho muset najít,ale v každým případě bych chtěl mít ještě něco v záloze.Nemáte ji náhodou někdo na prodej?Jde o E38 95 a tá páčka nemá intenzív.Jenom tu regulaci.Já ho ještě o výkendu pohledám,ale když ho nenajdu,budu muset opět investovat.
Dík
mám páčku s intensivem a ty si myslíš že je problém v páčcce?
čau Jaraxi.Já sem už sehnal ten modul pro stěrače,ale po tu dobu co jsem ho scháněl,tak sem měl rozebranou páčku a stratil jsem někde v autě ten posuvný plíšek.Měnil jsem tam za tú dobu hodně hodně věcí a na plíšek jsem vůbec nebral ohled.možná ho najdu a možná né.Dnes budu hledat jak utrženej.
dexter píše:čau Jaraxi.Já sem už sehnal ten modul pro stěrače,ale po tu dobu co jsem ho scháněl,tak sem měl rozebranou páčku a stratil jsem někde v autě ten posuvný plíšek.Měnil jsem tam za tú dobu hodně hodně věcí a na plíšek jsem vůbec nebral ohled.možná ho najdu a možná né.Dnes budu hledat jak utrženej.
nevím jak se to jmenuje,ale má to 3 konektory a je to pod kastlíkem.Někdo mi říkal,že je to ono a když jsem to vypojil na funkčním autě,tak stěrače nefungovali.
dexter píše:nevím jak se to jmenuje,ale má to 3 konektory a je to pod kastlíkem.Někdo mi říkal,že je to ono a když jsem to vypojil na funkčním autě,tak stěrače nefungovali.