Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nehraje repro v pravých dveřích
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás, včera jsem zjistil, že nehraje repro v celých předních pravých dveřích. Nehraje ani výškový, ani ten velký dole. Ve všech ostatních dveřích hrajou v pohodě..Pojistkama to není, to by nehrálo celé rádio. Bojím se, že někde vypadl nějaký kábl, ale nevim vůbec, kde by to mohlo být a nechci s tím hned jezdit do BMW
Díky

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
rozdelej dveře, otázka chvilky, tam najdeš plastovou ozvučnici a v ni reproduktor, prověř všecky konektory, případně zkus reproduktor z jinych dvěři enbo osciloskop jeslti to bude hrát, připadně se mi tu vali všecko kdybys potřeboval, dej vědět.Hrnek píše:Zdravím vás, včera jsem zjistil, že nehraje repro v celých předních pravých dveřích. Nehraje ani výškový, ani ten velký dole. Ve všech ostatních dveřích hrajou v pohodě..Pojistkama to není, to by nehrálo celé rádio. Bojím se, že někde vypadl nějaký kábl, ale nevim vůbec, kde by to mohlo být a nechci s tím hned jezdit do BMWDíky
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:rozdelej dveře, otázka chvilky, tam najdeš plastovou ozvučnici a v ni reproduktor, prověř všecky konektory, případně zkus reproduktor z jinych dvěři enbo osciloskop jeslti to bude hrát, připadně se mi tu vali všecko kdybys potřeboval, dej vědět.
Ok, dnes se na to mrknu

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
vypada to na koncovy stupen zesáku,Hrnek píše:Tak jsem to rozmontoval..repro hraje, ale moc potichu (všechny 3). Když ale celé obložení sundám a připojím ty repra jinam, tak hrajou normálně..tak nevim, jestli je chyba někde v zesáku (a kde vůbec je?) a nebo odešla někam nějaká součástka?
co se týče audia pokud máš zakladni máš zesík přímo v radiu, pokud máš hifi audio tak máš zesík vzadu v kufru vlevo, poznáš jednoduše, pokud jsi měl ve dveřích jen jeden výškáč tak máš zakladní, pokud dva, máš připlatkovy.