Mám E38 740 r.v. 95 a dělá mi to taky. Okolo 80km/h se mi klepe volant a při brzdění okolo stejne rychlosti se volant hybe ze strany na stranu. Dal jsem nové pneu na předek a nepomohlo. Dneska jdu zjišťovat dál a zkusim tvou radu.
Je to na e3á poměrně častá smrt..je celý těžký a ty gumy už jsou po letech dost tvrdý a prostě na výměnu. Než je budeš měnit tak zkus vůli v čepech těch ramen, ad to pak neděláš na dvakrát... A Silentblok dej origo.... Je to určitě ono...... Dělal jsem to na dvouch autech
gogoho píše:Je to na e3á poměrně častá smrt..je celý těžký a ty gumy už jsou po letech dost tvrdý a prostě na výměnu. Než je budeš měnit tak zkus vůli v čepech těch ramen, ad to pak neděláš na dvakrát... A Silentblok dej origo.... Je to určitě ono...... Dělal jsem to na dvouch autech
Jo... ty silentbloky dej origo....!!!...výjdou te pomerne levnejší než druhovýroba...!
Múžu potvrdiť vlastnými skúsenostmi..
já to na e32 neřešil a prostě vyměnil všechny ramena, tyčky, čepy, pomocnej čep, vymezit vůli v převodce, spojovačky, kotouče a desky a mám klid a zas tak draho to nevyšlo, a vím že je vše na dlouho OK.