Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
xenony e38
Cauko lidi...
Ja zasa riešim prestavbu Xenónov, lebo na mojej kráske mám len obyčajne žiarovky...
Rozmýšlal som najprv tie povodné žiarovky vymeniť za tie lepšie žiarovky od Philips-u...(Blue-Light alebo Super-Light sa to volá)...čo je jedna z možností...
Alebo mám možnosť kúpiť menič napatia pre výbojky s parabolou svetla pre jej osadenie (celý komplet okrem výbojek z BMW 7xx..)...no lenže som aj rozmýšlal na tými HID setami do auta..., ktorých je kopa na NETe...
(ale nevedel by mi niekto povedať čo je vlastne ta HID-sada.., čo valstne bude potrebné pre jej namontovanie na auto.., prerábať objímku výbojky na svetle a pod.)????
Vopred Dík za radu....
Ja zasa riešim prestavbu Xenónov, lebo na mojej kráske mám len obyčajne žiarovky...
Rozmýšlal som najprv tie povodné žiarovky vymeniť za tie lepšie žiarovky od Philips-u...(Blue-Light alebo Super-Light sa to volá)...čo je jedna z možností...
Alebo mám možnosť kúpiť menič napatia pre výbojky s parabolou svetla pre jej osadenie (celý komplet okrem výbojek z BMW 7xx..)...no lenže som aj rozmýšlal na tými HID setami do auta..., ktorých je kopa na NETe...
(ale nevedel by mi niekto povedať čo je vlastne ta HID-sada.., čo valstne bude potrebné pre jej namontovanie na auto.., prerábať objímku výbojky na svetle a pod.)????
Vopred Dík za radu....
-
- Klubové ID: 881
ze spojenym blinkrem je to humus....hezci jsou cerny ci chrom, ale blinkr zvlast...na netu jich je taky dost...celkem uvazuji o nich, ze bych casem tam nejake dal, ale nevim zda cerne ci chrombmw750iL píše:a co tyhle svetla??
http://www.ak-tuning.com/Ebay/AE_SWF_E38_c_1.jpg
sou za skvelou cenu)
Týto isté mam na Ople Astry F....,(asi aj ten istý výrobca...) tie kruhy su tam celkom fajn...., ale nejsu to CCCL krúžky ale obyč. dioda...bmw750iL píše:a co tyhle svetla??
http://www.ak-tuning.com/Ebay/AE_SWF_E38_c_1.jpg
sou za skvelou cenu)