Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vibrace
Tak jsem zjistil,ze mi mechanik ktery mi delal predni napravu dal na spodni ramena jiny srouby mensiho prumeru a mlatilo to.Dnes jsem je vymenil a v poho.Neustale resim vibrace mezi 80-120km/h kola vyvazeny,naprava komplet nova,tak me cekaj loziska kol,ulozeni stabilizatoru,horni ulozeni tlumicu,nove brzdove trmeny+desky+kotouce,vyresit vuli v prevodce rizeni a jestli to bude vibrovat i potom tak to pustim ze strane a koupim si uzkou skodovku 120L
A jake mas kola? Mne to robilo, ked som mal stredovu diru na disku vacsu ako bol naboj, musel som dat vymedzovacie podlozky a odvtedy OK.medvidek píše:Tak jsem zjistil,ze mi mechanik ktery mi delal predni napravu dal na spodni ramena jiny srouby mensiho prumeru a mlatilo to.Dnes jsem je vymenil a v poho.Neustale resim vibrace mezi 80-120km/h kola vyvazeny,naprava komplet nova,tak me cekaj loziska kol,ulozeni stabilizatoru,horni ulozeni tlumicu,nove brzdove trmeny+desky+kotouce,vyresit vuli v prevodce rizeni a jestli to bude vibrovat i potom tak to pustim ze strane a koupim si uzkou skodovku 120L
jo uvidíš ja koupil 2krat kotouče než jsem to zjistil myslel jsem že to je značkou tak jsem ty první šumky neřešil ale pak jsem zašel za znamim na soustruh s měřením a 1 kotouč měl 0,03mm což je v toleranci nového kotouče nojo ale druhy měl 0,15 což už je 5 krat překročená tolerance nech si je změřit a hned to víš