Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vibrace

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
medvidek

#1 Příspěvek od medvidek »

Tak jsem zjistil,ze mi mechanik ktery mi delal predni napravu dal na spodni ramena jiny srouby mensiho prumeru a mlatilo to.Dnes jsem je vymenil a v poho.Neustale resim vibrace mezi 80-120km/h kola vyvazeny,naprava komplet nova,tak me cekaj loziska kol,ulozeni stabilizatoru,horni ulozeni tlumicu,nove brzdove trmeny+desky+kotouce,vyresit vuli v prevodce rizeni a jestli to bude vibrovat i potom tak to pustim ze strane a koupim si uzkou skodovku 120L
bas2

#2 Příspěvek od bas2 »

medvidek píše:Tak jsem zjistil,ze mi mechanik ktery mi delal predni napravu dal na spodni ramena jiny srouby mensiho prumeru a mlatilo to.Dnes jsem je vymenil a v poho.Neustale resim vibrace mezi 80-120km/h kola vyvazeny,naprava komplet nova,tak me cekaj loziska kol,ulozeni stabilizatoru,horni ulozeni tlumicu,nove brzdove trmeny+desky+kotouce,vyresit vuli v prevodce rizeni a jestli to bude vibrovat i potom tak to pustim ze strane a koupim si uzkou skodovku 120L
A jake mas kola? Mne to robilo, ked som mal stredovu diru na disku vacsu ako bol naboj, musel som dat vymedzovacie podlozky a odvtedy OK.
medvidek

#3 Příspěvek od medvidek »

Kola mam original 16" a stredova dira je ok
Smet

#4 Příspěvek od Smet »

no ja jsem měl ten samý problém po výměně všeho mi opět začal vibrovat volant po dlouhém badání jsem zjistil že mi drhne 1 z brzdičů tím pádem se kotouč na zdravé straně po čase zkroutil jelikož to logicky sam nestíhal
medvidek

#5 Příspěvek od medvidek »

Hmm,zkusim to vymenit a dam vedet :o
Smet

#6 Příspěvek od Smet »

jo uvidíš ja koupil 2krat kotouče než jsem to zjistil myslel jsem že to je značkou tak jsem ty první šumky neřešil ale pak jsem zašel za znamim na soustruh s měřením a 1 kotouč měl 0,03mm což je v toleranci nového kotouče nojo ale druhy měl 0,15 což už je 5 krat překročená tolerance nech si je změřit a hned to víš
Odpovědět