Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
el. sedacka na e32
při sklapěni sedačky mi najednou začla makat jen jedna strana ,takže opěrak mi zustal sklopenej ,po hodine cvakani tam a zpatky jsem našmatal ty lanka od motoru na opěrak a najednou se chytla i ta druha strana , když jsem ho srovnal , skočil do sedačky tak mi prava strana povodjela dozadu ,takže sedim křivě jako prase , ....nema nekdo tip jak to srovnat ,diky
je to jednoduchy , zjistit motor kterej to ovlada , u me to byl ten hned vepředu pod sedakem , potom přeřiznout ten bowden , je to jen gumova hadice a v ni lanko kde nakonci je 4hran jako u nahonu na tachometr , ten 4hran vytahnout z operaku tim se bude točit jedna strana jenom , srovnat sedačku tou druhou stranou ktera funguje , a vložit lanko zpět do bowdenu do ty strany co nechodila , je dobry z ty hadice odřiznout tak 5mm aby ten 4hran tam vic zapadnul , potom to izolajdou přemotat a uchytit nekde k sedačce , prej se ty lanka stařim zkracujou , je to normalni , kdyby ti to nešlo jsem na tel. 731111236 , nic na tom neni jen si ho rozřizni na miste aby ses k tomu trochu dostal , ja nemel ani sedačku venku . čus .....dělal mi to Snejk ,taky jsem se toho bal 

-
- Kontaktovat uživatele:
a ja doplnim ze sedak vytahnout je jednoduche a zvladne to i male dite
pokud mate el. sedak tak najet uplne dopredu, zezadu povolit na lyzich dva srouby (torxy) el svazek jeste neodpojovat protoze je dobre si to trochu popojet zpatky pak ted odpojit svazek a sedak nahnout dopredu kde drzi na dvou hacich v podlaze
u manulaniho sedaku je to snad stejne (nikdy jsem ho nastesti nevidel
) az an to ze si pojizdite s klickou naboku
po te si muze se sedakem dle leibosti delat kdo co chce

pokud mate el. sedak tak najet uplne dopredu, zezadu povolit na lyzich dva srouby (torxy) el svazek jeste neodpojovat protoze je dobre si to trochu popojet zpatky pak ted odpojit svazek a sedak nahnout dopredu kde drzi na dvou hacich v podlaze
u manulaniho sedaku je to snad stejne (nikdy jsem ho nastesti nevidel

po te si muze se sedakem dle leibosti delat kdo co chce
vubec ne. oprava fakt jednoduchá. prostě zkrátit oba bovdeny. stačí je jen přeříznout, kousek z nich ubrat( 0,5cm) a pak to max omotat izolačkou, nebo to prostě nechat (věřte že se to ani nehne
) jen páskem znova přichytit k sedačce. tento postup je použitelný i na opravu hlavové opěrky. ten bovde nemusí být celistvý. když bude v pulce ukrojený a už nespojený ničemu to nevadí. to lanko se v něm krasně otáčí
na opravu opěrky hlavy je za deklem jeden bovden na zkrácení. na opravu opěradla sedačky jsou to bovdeny dva. jeden motorek vepředu u kolen.. a z něj vedou dva bouvdeny na každou stranu. nevyndavejte motorek ani nic. stejně to nemá smysl. prostě jen nožem oba bovdeny v pulce přefiknout. vytahnout lanko. ufiknout kus bovdenu a vratit. narovnání té sedačky se pak dá docílit že jedno lanko vytahnete... motorkem dovrčíte aby bylo opěradlo rovně, a až se tak stane... zasuňte i druhé lanko... a tradáá sedačka jezdí jako za mlada 

sedačku nemusíte vyndavat... na bovdeny se dá sahnout i zespodu. a ostrej nůž to už vyřeší za vás. motorek je zespodu uplně vepředu, jsou tam dva.. ale jen jednomu motorku čouhá z každýho konce lanko
a to jsou ty které musíte zkrátit.
napište sz, není problém v praze se sejít a ukázat, je to práce na 5minut...

napište sz, není problém v praze se sejít a ukázat, je to práce na 5minut...