Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Prevodka rizeni e-38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
medvidek

#1 Příspěvek od medvidek »

Cus kluci,nemate nekdo zkusenost s repasem prevodky rizeni na e-38??????? Mam tam velkou vuli a bojim se ze pouhe dotazeni bude k nicemu (pujde ztuha volant)

2/ Uz jste ji nekdo vyndaval z osmivalce?????? prosil bych nejaky postup,at zbytecne nevyndavam veci okolo.Popr. na co si dat pozor!!!

Moc diky :Confused2: za odpovedi,vsechno na naprave mam nove a resim vibrace a vuli ve volantu
gogoho
Klubové ID: 1902

#2 Příspěvek od gogoho »

jSOU TAM 2 ČEPY........JEDEN POMOCNEJ A JEDEN HLAVNÍ K PŘEVODCE... JESTLI TI TO VIBRUJE, TAK BYCH TO VIDĚL NA SILENTBLOK V TOM POMOCNYM ČEPU.......a NEBO TYČ ŘÍZENÍ....PŘEVODKA JE DOST DRAHÁ ...ZVLÁŠT POKUD MÁŠ STEPTRONIC...mĚL JSEM TAKY VŮLI NA PŘEVODCE...A DOTAŽENÍ POMOHLO..NESMÍŠ ZA TO MOC RVÁT...JEN TAK S CITEM.....URČITĚ VYMĚN POMOCNEJ ČEP.....a PAK BYCH POKRAČOVAL TŘBA TYČÍ...POKUD JÍ TEDA NEMÁŠ NOVOU...........
medvidek

#3 Příspěvek od medvidek »

Kdyz jsem psal ze mam novou napravu,tak jsem myslel komplet vcetne cepu rizeni,stredove tyce rizeni a pomocneho cepu!!!!!! Vule je pouze v prevodce!!!!
medvidek

#4 Příspěvek od medvidek »

Kluci,vy jste nikdo nevyndavali prevodku rizeni????????Poradte :Confused2: :Policie:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:Kluci,vy jste nikdo nevyndavali prevodku rizeni????????Poradte :Confused2: :Policie:
budu taky resit prevodku rizeni nebo spis ty tyce a je mozne ze ji mam taky spatnou tak jsem zvedavej jak to vyresis :)
medvidek

#6 Příspěvek od medvidek »

Zatim jsem ji dnes dotahnul (pekna pakarna a bez specialnich pripravku jses v pr...li.Musi se prizvednout motor jinak se tam nedostanes, hruza,delal jsem to v praci (servis AUDI) a stejne jsem na tom stravil 3hodiny Je to lepsi,ale jeste musim koupit kotouce,pac mi to furt vibruje mezi 80-120km/h Ale ja na to prijdu,i kdybych mel vymenit vsechno :mrgreen: :sly:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:Zatim jsem ji dnes dotahnul (pekna pakarna a bez specialnich pripravku jses v pr...li.Musi se prizvednout motor jinak se tam nedostanes, hruza,delal jsem to v praci (servis AUDI) a stejne jsem na tom stravil 3hodiny Je to lepsi,ale jeste musim koupit kotouce,pac mi to furt vibruje mezi 80-120km/h Ale ja na to prijdu,i kdybych mel vymenit vsechno :mrgreen: :sly:
spravny pristup az se ti to podari tak dam na tyden auto k tobe do servisu a das mi to do kupy :lol:
medvidek

#8 Příspěvek od medvidek »

Neni problem,jsem malej,ale sikovnej :lol:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hitman »

medvidek píše:Neni problem,jsem malej,ale sikovnej :lol:
byl jsi tu nekde na fotce ne ? myslim ze jsi nebyl zrovna malej :-D ale sikovnej urco jsi ;)
medvidek

#10 Příspěvek od medvidek »

Protoze nekradu a neprodavam drogy tak si vsechno na aute delam sam,je jen malo veci ktere si necham delat (folie na okna atd.),ale nejsem nejchytrejsi a rad si necham poradit a navic me to bavi :lol:
Odpovědět