krakatit píše:takže co to německo? Myslíš že se tam nepojede a má to cenu koupit tady?
klidně bych řešil německo když to někdo domluví, ale tam nevím kvalitu, Febi je dobrý, aspon ja to jezdím na všech autech a ok, dělaj to dohromady s Billsteinem.
spíš by nemuselo byt odvěci pořešit množstevní slevu v mjauto.cz
krakatit píše:takže co to německo? Myslíš že se tam nepojede a má to cenu koupit tady?
klidně bych řešil německo když to někdo domluví, ale tam nevím kvalitu, Febi je dobrý, aspon ja to jezdím na všech autech a ok, dělaj to dohromady s Billsteinem.
spíš by nemuselo byt odvěci pořešit množstevní slevu v mjauto.cz
no nevím ale ta cena v německu je o dost nižší než v MJ auto...
jestli se ale divam dobre tak stejne predni 4 ramena spodni a horni stojej u MJ 10000 s DPH...
no šak, ted si odečti DPH a cestu do německa.
podle toho obrazku z nemecka tam je jeste neco navic, je pravda ze stabilizarory tolik nestojej (1200Kč oba)... jen nevim co to tam jeste je na tom obrazku http://i12.ebayimg.com/02/i/000/94/4e/2e9c_1.JPG
nevím jak je to s obchodováním se zahraničím, ale myslím že na Mwst už se nehraje, dřív to bylo tak že jsem si zajel pak do něměcka ten Mwst mi vratili, ale dnes už se to myslím nevrací a obchoduje se jako bez daně, nevím jak to je, ale pochybuju že mi to vrati u nás.
JaraX píše:nevím jak je to s obchodováním se zahraničím, ale myslím že na Mwst už se nehraje, dřív to bylo tak že jsem si zajel pak do něměcka ten Mwst mi vratili, ale dnes už se to myslím nevrací a obchoduje se jako bez daně, nevím jak to je, ale pochybuju že mi to vrati u nás.
v EU se daň neplatí vše je včetně daně!jedině když by jsi ´´exportoval´´mimo EU tak si odečtěš daň kterou ti vrátí.a zaplatíš si ji ve svém státu.
Tak kluci,ja tu napravu mam+stredovou tyc rizeni, (v Kelly zani chtej 4700kc) a za vse jsem platil 9280kc vcetne postovneho tak na co cekate????????? Jo a mel jsem moznost to porovnat s origo ramenama a jsou k nerozeznani,uz mam najeto 3000km a super,muzu doporucit
JaraX píše:nevím jak je to s obchodováním se zahraničím, ale myslím že na Mwst už se nehraje, dřív to bylo tak že jsem si zajel pak do něměcka ten Mwst mi vratili, ale dnes už se to myslím nevrací a obchoduje se jako bez daně, nevím jak to je, ale pochybuju že mi to vrati u nás.
v EU se daň neplatí vše je včetně daně!jedině když by jsi ´´exportoval´´mimo EU tak si odečtěš daň kterou ti vrátí.a zaplatíš si ji ve svém státu.
já tu řeším jeslti mi ji vrátí když si to dám do podnikání