Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Brzdi na nouzi e32 730i

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
atem

#1 Příspěvek od atem »

Dobry den

Ztraci se mi tlak pri brzdeni...Kdyz jedu a slapnu na brzdu tak ji proslapnu az na podlahu a zablokuje mi to jen jedno kolo, pritom kdyz tu brzdu par krat seslapnu tak napolovicku pak mi to chytne uplne normalne...pri koupi auta mi bylo receno ze je to tou tlakovou kouli...tak jsem se chtel ujistit jestli je to fakt tim...abych pak nevyhodil pres dva litry jen tak...

Pak tu mam jeste jeden problem ze mi strika ruzova kapalina z valecku nahore se sroubem, ktery se nachazi vedle toho tlakoveho zasobniku...strika mi to primo s toho sroubu :? Zkousel jsem to s vyplym motorem a vysla mi takova "fontana" asi tak 30cm vysoka :) a taky to tece kdyz auto jen tak stoji...ale i za jizdy mam pocit ze taky tece.Cim to je.., a kde se to vubec dopnuje...asi uz tam za chvilku nic nebudu mit...?

Dekuji.
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

tak normální to není i kdyby byla koule ko tak budou brzdit všechna kola, problém vidím v zavzdušnění systému, a potom uvidíš zda to bude brzdit, pokud nechodí posilovač tak to jde velice blbě sešlápnout a na podlahu by ses asi nedostal, a to z čeho ti stříká ATF nevím pošli foto sem nebo raději na ukazto.com a sem hoď odkaz ať to vidí všichni.
mike525
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mike525 »

Fugo píše:tak normální to není i kdyby byla koule ko tak budou brzdit všechna kola, problém vidím v zavzdušnění systému, a potom uvidíš zda to bude brzdit, pokud nechodí posilovač tak to jde velice blbě sešlápnout a na podlahu by ses asi nedostal, a to z čeho ti stříká ATF nevím pošli foto sem nebo raději na ukazto.com a sem hoď odkaz ať to vidí všichni.
Jj, bud zavzdusneno, ale nezavzdusni se to samosebou.. nebo ve vetsine pripadu se takhle projevuje brzdovy valec..
atem

#4 Příspěvek od atem »

Obrázek
atem

#5 Příspěvek od atem »

Fugo píše:tak normální to není i kdyby byla koule ko tak budou brzdit všechna kola, problém vidím v zavzdušnění systému, a potom uvidíš zda to bude brzdit, pokud nechodí posilovač tak to jde velice blbě sešlápnout a na podlahu by ses asi nedostal, a to z čeho ti stříká ATF nevím pošli foto sem nebo raději na ukazto.com a sem hoď odkaz ať to vidí všichni.
Nevim urcite ale to auto bys mozna mohl znat, kupoval jsem ho od IVO z e30 fora...Kdyz ne tak sorry...
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

jo iva znám, jedeš s tím na Big BMW sraz tento víkend? Jinak to je plnící nádobka a z tý to teče max když je vyplej motor a šlapeš na brzdu a tím tam vypumpuješ obsah koule a nádobka přeteče. taky bude problém někde jinde, pokud auto nemá nivo tlumiče leje se tam ATF olej do automatických převodovek (červený), pokud nivo má tak Pentosin a potom dle rv. do cca 91 Pentosin 7.1 a od 91 (5) Pentosin 11. Ivo už tenkrát nějaký problém řešil, ale myslel jsem že to vyřešil. Nevím co všechno měnil ale mám pocit že jsem mu říkal ať zkusí vyměnit regulátor tlaku , to je tam litina se 2 čidlama a tlakovejma hadicema.
atem

#7 Příspěvek od atem »

Na sraz bohuzel nejedu :cry: mam s tim jeste hodne jinych problemu...ted resim odber baterky...se mi vybii behem 2-3dnu...dik za radu...a jeste kam se to leje prosim...jeste jednou dik.
Fugo

#8 Příspěvek od Fugo »

no do tý nádobky co máš na ní tu šipku to je zásobník oleje.
Odpovědět