Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Novy chladic a tece

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
medvidek

#21 Příspěvek od medvidek »

Pockej,ja mel za to ze Jarax ma 740ku e-38
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JaraX »

medvidek píše:Pockej,ja mel za to ze Jarax ma 740ku e-38

ale předtím 325TDS
medvidek

#23 Příspěvek od medvidek »

Doufam ze nejak dorazis na BIG BMW Jaraxy,ja tam budu i kdybych to tam mel pritahnout na lane. Co to tak nejak sleduju tak mas taky jeden velkej pojizdnej problem,myslim 740
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

medvidek píše:Doufam ze nejak dorazis na BIG BMW Jaraxy,ja tam budu i kdybych to tam mel pritahnout na lane. Co to tak nejak sleduju tak mas taky jeden velkej pojizdnej problem,myslim 740

ne ne, vcelku ted jen chladič ale chci z toho udělat TOP stav.
medvidek

#25 Příspěvek od medvidek »

A dorazis na BIG BMW do Hoskovic????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

medvidek píše:A dorazis na BIG BMW do Hoskovic????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

když mě někdo veme.
medvidek

#27 Příspěvek od medvidek »

Jak veme, snad jedes prezentovat svou 740 NE?????? To rovnou muzou lidi jezdit na BMW sraz Embeckama a navzajem si ukazovat fotky svych BMW. Hlavne se nevymlouvej ze to mas daleko,prijedou lidi ze Slovenska
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od JaraX »

medvidek píše:Jak veme, snad jedes prezentovat svou 740 NE?????? To rovnou muzou lidi jezdit na BMW sraz Embeckama a navzajem si ukazovat fotky svych BMW. Hlavne se nevymlouvej ze to mas daleko,prijedou lidi ze Slovenska

:D
ne ne, ted opravdu v BMW ne, musím udělat chladič, gumy, kola apod, ale ted to mrdam jelikož prvni kupuju fotak :)
T613
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od T613 »

JaraX píše::D
ne ne, ted opravdu v BMW ne, musím udělat chladič, gumy, kola apod, ale ted to mrdam jelikož prvni kupuju fotak :)

nesvadej to na gumy :lol:

ja bych mozna taky jel kdyz pominu ze bych po ceste dolival sem tam - to preziju ... ale taky nekradu a kdyz tak pocitam tu cestu ... musel bych najit na zemi Masaryka :lol:
medvidek

#30 Příspěvek od medvidek »

Kluci kurva,ten sraz je jednou za rok :!: Ja taky narychlo dneska koupil za 5500kc novej chladic,zitra ho namontuju at jsem do srazu ready. Aspon se lip pozname,pokecame,neco udelame na grilu atd. proste super Takhle na foru je to anonimni,neni to vono. No tak kluci nenechte se premlouvat,uz k vuli me,rad vas poznam a spousta dalsich urcite taky. :D
medvidek

#31 Příspěvek od medvidek »

Jaraxy tak se domluv s T613,ten jede ze Zlina at te nabere tam v ty prdeli u Olomouce,neco mu das na benal a prijedte.Fakt to bude stat za to :!: :!: :!: :!: Byl jsem i minulej rok,to byl prvni sraz a nemuzu si to vynachvalit,proste nej vikend v roce. Doufam ze me potesite a dorazite,Jinak s vama pul roku nepromluvim :wink:
T613
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od T613 »

co se da delat, rekl jsem to na rovinu ze jsem momentalne svorc ... investoval jsem jinde. Neboj o srazu vim hodne dopredu tak kdybych chtel jet tak jedu a finance si necham ale ted mam jine starosti tak na to neni nalada ani cas a navic je to hodne daleko :-) pristi rok se budu snazit
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

T613 pojed a neser, nebo ti to budem vyčítat, ja jedu určitě ale jako stopař fotograf :)
medvidek

#34 Příspěvek od medvidek »

T613 tak to fakt nechapu,vis o srazu dopredu,mas rad svy BMW a presto nejedes? Ja jsem velkej fanda a znacka BMW je pro me jako pro verici buh a muzu rict ze moje 740tka neslouzi me,ale ja ji.Je to zkratka mazel sevsim vsudy,neco jako clen rodiny.Srazy jsou od toho aby se lidi stejne zamereny poznavali,vymenovali nazory a zkusenosti a to je pro me velice dulezita vec k nezaplaceni. Forum je taky super,ale trosku mi vadi ta anonimita.Skoda,snad se uvidime pristi rok,to uz budu mit LONGA ve stavu A1 s decentnim tuningem (vsechno otazka penez).Zatim cus a po sraze ti nabidnu aspon par fotek abys vedel o co jsi prisel :driver:
T613
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od T613 »

proste to nejde, mam ted par dni novou praci tak uz vubec ne
jel bych rad kdyz vidim co tam bude za auta ale bohuzel ... smutny nejsem proste to neresim a vim to davno ze tam nejedu tak tady nekecejte pohadky nebo vas vsechny zastrelim :lol:

nema cenu tam jet na den se podivat, kdyz je to takova dalka

PRISTE
mihazu

#36 Příspěvek od mihazu »

pocuvaj ma medvidku, ked si kupil ten novy chladic v kelly, tak si tym padom ziskal uctenku, a mozes na nu vratit ten rozmrdany, co si tam kupil predtym - hmm? neskusis to?
medvidek

#37 Příspěvek od medvidek »

Hmm to by nebylo spatny,ale novej chladic co jsem ted koupil je jinej,ma misto normalnich prirub na hadice vystupy na rychlospojky. Tak jsem se nasral a kdyz uz ten chladic byl venku tak jsem ho opravil (ztahnul jsem ty pertli a zamaznul lepidlem na okna) Svete div se,ale funguje to a zatim netece,budu to muset hlidat,kazdopadne jsem usetril 5500kc a kdyz uz to nepotece tak parada. Taky jsem zjistil,ze to vicko na vyrovnavaci bance chladice nesmi byt moc utazeny,protoze to potom moc tlakuje az se nafukujou hadice. Takze VYRESENO :!: :?: :!: :banan:
bas2

#38 Příspěvek od bas2 »

medvidek píše:Hmm to by nebylo spatny,ale novej chladic co jsem ted koupil je jinej,ma misto normalnich prirub na hadice vystupy na rychlospojky. Tak jsem se nasral a kdyz uz ten chladic byl venku tak jsem ho opravil (ztahnul jsem ty pertli a zamaznul lepidlem na okna) Svete div se,ale funguje to a zatim netece,budu to muset hlidat,kazdopadne jsem usetril 5500kc a kdyz uz to nepotece tak parada. Taky jsem zjistil,ze to vicko na vyrovnavaci bance chladice nesmi byt moc utazeny,protoze to potom moc tlakuje az se nafukujou hadice. Takze VYRESENO :!: :?: :!: :banan:

No ja to vicko utahujem na "krev" a nic mi netlakuje. Na tom vicku je pretlakovy ventil, na tvojom mieste si kupim nove vicko 8O
T613
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od T613 »

tak tak na vicku je ventil takze kdyz ti "vyvre voda" tak to leze tama, pokud to mas ucpane potom to je na prusvih od rupnuteho chladice az po ruchlou hlavu
medvidek

#40 Příspěvek od medvidek »

Kluci ja mam 2 barovy vicko a dokazete si predstavit 2 bary v chladicim systemu???????? Na e-32 je to jinak nez na e-38
Odpovědět