Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupit 735iA ?
-
- Klubové ID: 966
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny, mám dotaz. Nabízí se mi koupě 735 v automatu rv.97 najeto 200.000km. Poměrně slušně vybavená. Teď mám E34 ku rv.92 520i manual. Jelikož bych to auto kupoval na splátky, tak se bojím abych to auto uživil. Můj dotaz je kolik vám to tak papá a jestli to má smysl vyměnit to za už vychytanou E34ku? A pokud bych se pro ni rozhodl, byl by někdo z vás ochotný ji nezávazně skouknout?
Díky
Díky
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tu spotřebu spíš počítej 9-15
já umím se 740i jet za 9 ale vyjímečný stav, jinak celkově jde hodně o stav podvozku, at nikde nic nemlatí, netahá, nebouchá, nebo budeš cpát penez a penez. to samy co se týče ruznych dilu po autě, na sedmu se musí skoro vše kupovat origo, není to jak e36 na kterou se dělá skoro cely auto v nahradě, na vrakáčích taky je všeho pomalu, takže si projít co je potřeba udělat a zvážit, muže byt bez investic a na druhou stranu do ní hned můžeš narvat kilo.

moje upřímná rada ...podle toho cos mi napsal v SZ zní nedělej to nebo budeš z toho neštastnej.....na sedmu musíš mít trochu větší příjem...jen dát takový auto do kupy bude stát cca 50-XX tisíc... raději si nech svou vychytanou pětku a zajed si na dovčujumper píše:Zdravím všechny, mám dotaz. Nabízí se mi koupě 735 v automatu rv.97 najeto 200.000km. Poměrně slušně vybavená. Teď mám E34 ku rv.92 520i manual. Jelikož bych to auto kupoval na splátky, tak se bojím abych to auto uživil. Můj dotaz je kolik vám to tak papá a jestli to má smysl vyměnit to za už vychytanou E34ku? A pokud bych se pro ni rozhodl, byl by někdo z vás ochotný ji nezávazně skouknout?
Díky

Jo tohle je presne recept na ekonomicky pruser. Koupit si sedmicku bez penez na splatky je opravdu vyborny napad, kdyz si clovek uvedomi, ze ojete auto na splatky je sebevrazda sama o sobe, navic u auta, ktere zere klidne dvanact plus a padesat tisic na opravach neni zadna vyjimecna castka. Sedmicku si muze koupit clovek, ktery ma urcite financni prebytky za ktere si chce udelat radost, ale rozhodne ne nekdo kdo si na ni musi pujcit. Ber to jako uprimne minenou radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, mě momentálně vychází sedma cca 25k měsíčně + benal a to najedu cca 2000km měsíčně, ale prostě to auto chci mít v super stavu, nemuselo by se do toho vrážet, ale za chvilu by z toho byla mrdka.Atila píše:Jo tohle je presne recept na ekonomicky pruser. Koupit si sedmicku bez penez na splatky je opravdu vyborny napad, kdyz si clovek uvedomi, ze ojete auto na splatky je sebevrazda sama o sobe, navic u auta, ktere zere klidne dvanact plus a padesat tisic na opravach neni zadna vyjimecna castka. Sedmicku si muze koupit clovek, ktery ma urcite financni prebytky za ktere si chce udelat radost, ale rozhodne ne nekdo kdo si na ni musi pujcit. Ber to jako uprimne minenou radu.
Cus musis zvazit kolik nalitas mesicne kilometru + poviny ruceni a i kdyz koupis vylibanou sedmu tak pocitej ze budes delat brzdy (automat je polika), casto odchazej vodni pumpy,furt to chce olej cca 8litru atd. Da se celkem vse poridit levne,ted jsem kupoval komplet novou predni napravu z ebay a vysla na 10000kc Nevydrzi to tolik jako origo,ale neni to STARLINE. Ja mam BMW 740iL jako mazlika pro radost a na normalni jezdeni jsem poridil socialniho favorita a ze sedmou jezdim obcas nebo kdyz jedu nekam dal.Jestli z 735kou chces jezdit denne tak si priprav kotel penez.Me nedela problem vyjezdit 100L nadrz za vikend a to to nijak nehonim (je to mazel) Jo a chce to 98 octanovej benal cca 32-33kc/litr Taky jsem mel e-34 tds a financne se to neda srovnat,takze bud to jses magor jako ja a budes do sedmy sypat vsechny svoje prachy nebo zustan tam kde jses
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
da se tam jeste sehnat cela ta naprava ?:) bych mel zajemmedvidek píše:Cus musis zvazit kolik nalitas mesicne kilometru + poviny ruceni a i kdyz koupis vylibanou sedmu tak pocitej ze budes delat brzdy (automat je polika), casto odchazej vodni pumpy,furt to chce olej cca 8litru atd. Da se celkem vse poridit levne,ted jsem kupoval komplet novou predni napravu z ebay a vysla na 10000kc Nevydrzi to tolik jako origo,ale neni to STARLINE. Ja mam BMW 740iL jako mazlika pro radost a na normalni jezdeni jsem poridil socialniho favorita a ze sedmou jezdim obcas nebo kdyz jedu nekam dal.Jestli z 735kou chces jezdit denne tak si priprav kotel penez.Me nedela problem vyjezdit 100L nadrz za vikend a to to nijak nehonim (je to mazel) Jo a chce to 98 octanovej benal cca 32-33kc/litr Taky jsem mel e-34 tds a financne se to neda srovnat,takze bud to jses magor jako ja a budes do sedmy sypat vsechny svoje prachy nebo zustan tam kde jses

Zacalo to tim ze jsem poridil super 7er,ale byli spatny cepy rizeni a silenbloky na spodnich ramenech tak jsem se pidil po cele naprave (nema cenu menit jeden cep protoze odejde druhej) Myslel jsem ze v Kelly poridim levne,ale kdyz na me prodavac vychrlil 23000kc tak jsem podekoval a sednul k netu a ejhle,celej set (spodni+horni ramena,tycky stabilizatoru a cepy rizeni) tak jsem tam napsal,ze bych potreboval jeste stredni tyc rizeni tak mi ji pribalili a s postovnym do Zitavy(DE) me to stalo presne 9280kc Jde to normalne obednat maj to porad a jsou to novy veci. http://cgi.ebay.de/SATZ-Querlenker-2-Ko ... dZViewItem
Nechci, abych vypadal jako chytrolín, ale kašli na 735 a raději počkej a pořiď vymazlenou 750iL. Tu sice buď koupíš šrot nebo super a když mluvíme o spotřebě tak má 750il dle počítače si vezme 12,8-13,6l a že občas něco do toho nasypeš
,garantuju ti, že to stojí za to
. Měl jsem 535i e34 a ta byla víc žravka na benzín než V12. Nedávno jsem jel kámošovou 735il a proti 750il to bylo jako když u TDs odejde turbo.
A navíc až budeš dědek budeš vnoučatům vykládat , že jsi jezdil V12- to ještě nebyli hybridy a jezdilo to na benzín a né na vodík
K 2

A navíc až budeš dědek budeš vnoučatům vykládat , že jsi jezdil V12- to ještě nebyli hybridy a jezdilo to na benzín a né na vodík

K 2
-
- Kontaktovat uživatele:
V12 bych se bal, spotřeba je jedno, ale to že se tam může vymrdat mnohem víc věcí už je horší a výkon není o moc větší, sice bývaj nadupanější ale i tak, ta 740iA je podle mě optimální. jinak co se týče nápravy, ted budu řešit nějaky věci a asi všecko pujde o nas, sice cena bude asi 3x větší ale nechci tam dát nějakej shit.
Taky jsem se bal, ze koupim nejakej shit,ale ja menim celou napravu,jezdim normalne,zadnou kudlu a za ty prachy si klidne za 2-3roky koupim novou.Najezdim cca15000km za rok a to vydrzi.Muj dobry kamarad jsi ten set koupil pred dvema roky,jezdi denne,cca 40tis.km rocne a napravu ma ready a je spokojenej tak ceho se bat? Kupovat origo veci je krasny,ale nekradu a miluju BMW 

-
- Kontaktovat uživatele:
jsi mi sakra nasadil brouka do hlavy, ještě kdybych si tam pro to zajel tak to tak draho nevyjde.medvidek píše:Taky jsem se bal, ze koupim nejakej shit,ale ja menim celou napravu,jezdim normalne,zadnou kudlu a za ty prachy si klidne za 2-3roky koupim novou.Najezdim cca15000km za rok a to vydrzi.Muj dobry kamarad jsi ten set koupil pred dvema roky,jezdi denne,cca 40tis.km rocne a napravu ma ready a je spokojenej tak ceho se bat? Kupovat origo veci je krasny,ale nekradu a miluju BMW
Vis ja jsem dusi obchodnik a vzdy me zajima pomer kvalita versus cena a kdyz si spocitas kolik najezdis km na origo napravu a kolik stoji,zjistis ze se ti vyplati koupit set z ebay. Vyrabej to v DE,zadny polsko. A ja vzdy menim vse a mam klid. Odkaz na ebay je na strane 1 Neco jinyho by bylo kdyby to bylo 3roky stary auto,a navic si vzdy zjistuju jestli ten ci onen vyrobek je dobrej nebo ne.Poptam se lidi,nebo si necham doporucit co je vyskouseny
-
- Kontaktovat uživatele:
asi si to vezmu,medvidek píše:Vis ja jsem dusi obchodnik a vzdy me zajima pomer kvalita versus cena a kdyz si spocitas kolik najezdis km na origo napravu a kolik stoji,zjistis ze se ti vyplati koupit set z ebay. Vyrabej to v DE,zadny polsko. A ja vzdy menim vse a mam klid. Odkaz na ebay je na strane 1 Neco jinyho by bylo kdyby to bylo 3roky stary auto,a navic si vzdy zjistuju jestli ten ci onen vyrobek je dobrej nebo ne.Poptam se lidi,nebo si necham doporucit co je vyskouseny

Od jakeho vyrobcu je ten spominany set?medvidek píše:Vis ja jsem dusi obchodnik a vzdy me zajima pomer kvalita versus cena a kdyz si spocitas kolik najezdis km na origo napravu a kolik stoji,zjistis ze se ti vyplati koupit set z ebay. Vyrabej to v DE,zadny polsko. A ja vzdy menim vse a mam klid. Odkaz na ebay je na strane 1 Neco jinyho by bylo kdyby to bylo 3roky stary auto,a navic si vzdy zjistuju jestli ten ci onen vyrobek je dobrej nebo ne.Poptam se lidi,nebo si necham doporucit co je vyskouseny