Jestli mas origo xenony jako,ze asi jo tak tam jsou klasicke vybojky D2S a mam za to,ze vybojky ktere chces se delaj s jinou patici a samotnyho by me to zajimalo.Vic otom bude vedet FUGO,bavil jsem se s nim na sraze a taky to resi.Ja nejdriv vymenim cele svetla za nove s angel eyes a uvidim jak to bude svitit,ted jezdim a nic nevidim i kdyz mam origo xenony.Vymenit vybojky jde jednoduse,ale u praveho svetla je lepsi vyndat airbox-model 740iL, ty tam mas nejspis vse dvakrat[/img]
medvidek píše:Jestli mas origo xenony jako,ze asi jo tak tam jsou klasicke vybojky D2S a mam za to,ze vybojky ktere chces se delaj s jinou patici a samotnyho by me to zajimalo.Vic otom bude vedet FUGO,bavil jsem se s nim na sraze a taky to resi.Ja nejdriv vymenim cele svetla za nove s angel eyes a uvidim jak to bude svitit,ted jezdim a nic nevidim i kdyz mam origo xenony.Vymenit vybojky jde jednoduse,ale u praveho svetla je lepsi vyndat airbox-model 740iL, ty tam mas nejspis vse dvakrat[/img]
no ty d2s tam jsou a za boha nejdou ven airboxy jsem vyndavat samozrejme musel jinak to neslo. taky chci nove angel eyes (cena tusim 339 euro tu v DE) pze s tema staryma svetlama se jezdit neda...
Kdyz mas venku airboxy,tak vycvaknes krytky na svetlech a vykoukne na tebe patice vybojky,tu pootocenim sundej a otoc prevlecnou patici,ktera ti aretuje vybojku.Jde to ztuha a musis zatlacit tu aretaci smerem k vybojce a otacet,mam dojem ze proti smeru hodin.rucicek az ti zustane v ruce a vysunes vybojku.Novy svetla jsem obevil u fa Wild tuning na e-38 do r.v.98 za 12000kc a vypadaj solidne, muzu ti poslat foto na email jestli chces.Pojedes do Hoskovis na Big BMW sraz, ze bychom pokecali osobne?Budu tam od patku az do nedele.
medvidek píše:Kdyz mas venku airboxy,tak vycvaknes krytky na svetlech a vykoukne na tebe patice vybojky,tu pootocenim sundej a otoc prevlecnou patici,ktera ti aretuje vybojku.Jde to ztuha a musis zatlacit tu aretaci smerem k vybojce a otacet,mam dojem ze proti smeru hodin.rucicek az ti zustane v ruce a vysunes vybojku.Novy svetla jsem obevil u fa Wild tuning na e-38 do r.v.98 za 12000kc a vypadaj solidne, muzu ti poslat foto na email jestli chces.Pojedes do Hoskovis na Big BMW sraz, ze bychom pokecali osobne?Budu tam od patku az do nedele.
Cauky, no pujdu zkusit tu vybojku dostat ven, docela rad bych tam mel neco jineho
posli mi to foto mailem. Na BIG BMW se budu snazit prijet, jelikoz bydlim v DE, mozna prijedou i lidi z DE musim se poptat.
Tak to jsme na tom podobne,ja ho mam 3mesice a taky ho davam do poradku a myslim si,ze tohle auto si zaslouzi tu nejlepsi peci!Predtim jsem mel 525tds e-34 a byl jsem spokojenej,ale pak se obevil LONG-vyhodna koupe a ja se do nej po usi zamiloval,tak ho mam a slechtim.Vsechno ma svuj cas a nic nejde hned,kdyz nepocitam vatare co to daj do servisu a starejte se.Doufam ze se v Hoskovicich uvidime a pokecame.
ahoj, muzes mi poslat na mail nejake fotecky ty tvy krasky? taky poslu
taky jsem pripad clovicka co nema miliony a snazim se opravit co umim, internet, pokus omyl a vetsinou se to povede, i kdyz se priznam, ze jsem si dnes pokazil sklon sedacky ) odesel mi motorek )
Ahoj,dokážu 6000k s origo paticí.Cena za pár 800,- Mám je na autě 2 měsíce a je to dost rozdíl oproti sérii. Jinak těch 8000k,jak píšeš je spíše do modra,než bíla.
signum píše:Ahoj,dokážu 6000k s origo paticí.Cena za pár 800,- Mám je na autě 2 měsíce a je to dost rozdíl oproti sérii. Jinak těch 8000k,jak píšeš je spíše do modra,než bíla.
signum píše:Ahoj,dokážu 6000k s origo paticí.Cena za pár 800,- Mám je na autě 2 měsíce a je to dost rozdíl oproti sérii. Jinak těch 8000k,jak píšeš je spíše do modra,než bíla.
immortal píše:Caute, aj mna by teda zaujimalo , ci niekto vie kde zohnat 6000K alebo 8000K vybojky, pokial mozno tak , aby pasovali do originalnych patic. Diky.