Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chaos s budikami u E38
Asi raz za 100 km sa mi stane , ze mi zacnu chaoticky skakat budiky v pristrojovke, priklad: idem kludne 90 km/h otacky 1500. Zrazu tachometer mi zacne ukazovat ze idem 180 km/h otacky ze mam 5 tisic, voda je studena a nadrz je full, v skutocnosti mam tam iba 20 litrov. Tento jav trva iba par sekund (3 az 15 sek.) a potom sa vsetko vrati do normalu. Neviete cim by to mohlo byt? Uz sa mi to stalo asi 5x. Mam 740i E38 M60
No mne sa maximalne stáva, že ked idem napr. 40km/h začnem pridávať...všetko funguje len ručička tachometra ostane tam kde je a až po nejakej chvílke mi skoči ručička na aktuálnu rýchlosť...
Ale inak sa mi stalo niečo podobne..., smerovky ty fungujú len sa ti nezobrazia na prístrojovke..., moj kamarát ma "erotické" ručičky a čoho sa dotkne to do j*be...
Nešlo mi podsvietenie..., aktualna spotreba, neukazoval BC, smerovky, ani ziadne iné ikony na prístrojovke...
Stačilo , ked som ju vybral a prestriekol KONTOXom kontakty...
A bolo po probléme...

Ale inak sa mi stalo niečo podobne..., smerovky ty fungujú len sa ti nezobrazia na prístrojovke..., moj kamarát ma "erotické" ručičky a čoho sa dotkne to do j*be...
Nešlo mi podsvietenie..., aktualna spotreba, neukazoval BC, smerovky, ani ziadne iné ikony na prístrojovke...
Stačilo , ked som ju vybral a prestriekol KONTOXom kontakty...
A bolo po probléme...