Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E38ka telefon
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den, urcite to tady bylo jiz zmineno, ale porad nevim, jak zprovoznit ten telefon v aute..Zkousel jsem uz vsechny operatory, po vlozeni karty se napise "prufen", ale kdyz tam strcim jen ten plast bez SIM, tak to pise taky porad "prufen".. Jinak telefon by asi fungovat mel, jen ja tam asi strkam, co zde nepatri
Poradite nekdo, kde by mohla byt zavada? Diky

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máme asi každý jiný model, páč v kufru jsem žádnou jednotku nepotkal..Mám tam jen navigaci, měnič na CD, baterii, hever a rezervu..Sem tam nějaká mrtvola, ale to je vše, co v kufru mám.. Nějakou jednotku či co asi ne eJaraX píše:OT: zjistil jsem že v kufru jde do jednotky taky zasunout karta, více na co?

-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
urcite ji tam mas ale neni moc videt, je hned u zadniho leveho svetla, musis oddelat tapecHrnek píše:Tak to máme asi každý jiný model, páč v kufru jsem žádnou jednotku nepotkal..Mám tam jen navigaci, měnič na CD, baterii, hever a rezervu..Sem tam nějaká mrtvola, ale to je vše, co v kufru mám.. Nějakou jednotku či co asi ne eJaraX píše:OT: zjistil jsem že v kufru jde do jednotky taky zasunout karta, více na co?Když už tam ten tel mám, tak jsem ho chtěl používat.. (občas)
Ten problém s telefonma sem mnel aj ja....
Mam verziu LONG....a mám 2x TEL.....
Do toho vpredu sa dá dať SIM-karta ale telefón nefunguje..., ten na zadných sedadlách nemá možnosť zasunutia SIM-ky...
Jediná krabička vzadu kde je asi aj jednotka Tel. je v kufru na lavo pri CD....
Po zasunuti SIM mi idú obydva TEL...
Lenže nač je vpredu možnosť zasunutia SIM aj vpredu???
Po zaunutí aj druhej SIM do predného TEL. sa z neho stáva druhá linka..., čiže dve nezávyslé linky....
Mam verziu LONG....a mám 2x TEL.....
Do toho vpredu sa dá dať SIM-karta ale telefón nefunguje..., ten na zadných sedadlách nemá možnosť zasunutia SIM-ky...
Jediná krabička vzadu kde je asi aj jednotka Tel. je v kufru na lavo pri CD....
Po zasunuti SIM mi idú obydva TEL...
Lenže nač je vpredu možnosť zasunutia SIM aj vpredu???
Po zaunutí aj druhej SIM do predného TEL. sa z neho stáva druhá linka..., čiže dve nezávyslé linky....