Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e38 repro

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od JaraX »

už jste někdo měnili repro, budu dělat ted komplet audio, tak chci nějaké tipy.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ivo »

Taky se na to chystám tak poraďte někdo...
T613
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od T613 »

ja si zrovna delam komplet slusne audio (radio, repro, zes, sub, kabely) ale do E32 tak to asi nepomuze ... kdyby jo tak jsem k dispozici :lol:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hitman »

ja jsem s muzikou spokojenej :-D ale budete s tim mit asi docela boj, pac tam muzete bez rezani do kovu dat jen prtave a buh vi na kolik je dimenzovana kabelaz, u sedmy je to fakt hard work :(
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

moje situace -
auto ma seriovy repraky, v kufru je odpojenej origo zesík a připojenej na repráky, signálový kabely vedou vnitřkem nad kobercem, to se všecko zruši. kabely se schovají, zesík se bud dá tam jak je origo nebo se našroubuje na "strop" kufru případně zezadu sedaček. do dveří teda ty axtony, ale první je musím kuchnout abych zjistil jakej největší průměr tam vleze, bud jen ty 13ky nebo třeba bych tam nacpal 16ky, dráty nejlíp natahat druhý, ale to nevím jak se mi bude chtít, myslím že origa by to mohli zvládnout. no a co se týče basů, pokdu máte někdo lepší audio s wooferem na platěě, bych bych moc vdečnej za nafocení, jednak toho audia kde jsou mřížky apod a jednak i jak to vypadá podtím a zespodu kufru, pokud to pujde chci nacpat repraky do plata.
T613
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od T613 »

E32 ma predni repro dole (E38 asi dvere co)

predek:
misto 13cm origo jsem dal 17cm tyto (rezani do plastu, jeste to slo a vlezlo se) + ty vysky na palubku
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2437

zadek:
6x9" (to budu ted rezat z kufru jinak to tam nedostane ani svaty mikulas)
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2198

radio:
neni co resit
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2672

zesik:
jety
http://ampguts.realmofexcursion.com/Alpine_MRV-F405/

sub:
jeste neni navrzeny :-/ ale clovek co stavil audio do techto sedanu rikal namirit sub pres skivak do auta jinak to nebude slyset a rozpadne se kufr :-)

kabelaz:
tahal jsem vsechno 2x2,5 transparent + zlacene cinche 2x stinene na zesik. To je asi nejvetsi pruser co se muze stat ze to muze cokoliv rusit jelikoz v 7 je moc elektriky takze kabely jednoznacne natahat nove cele cim vic stineni tim lip.

Jedinou vyhodou co je tak ze jsem tahal napajeci kabel k zesiku od baterky jen 50cm pod sedakem :-)
jinak je to strasna prace to vsechno nacpat ty kabely

vecer pridam fotky jak to mam rozpracovane
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:moje situace -
auto ma seriovy repraky, v kufru je odpojenej origo zesík a připojenej na repráky, signálový kabely vedou vnitřkem nad kobercem, to se všecko zruši. kabely se schovají, zesík se bud dá tam jak je origo nebo se našroubuje na "strop" kufru případně zezadu sedaček. do dveří teda ty axtony, ale první je musím kuchnout abych zjistil jakej největší průměr tam vleze, bud jen ty 13ky nebo třeba bych tam nacpal 16ky, dráty nejlíp natahat druhý, ale to nevím jak se mi bude chtít, myslím že origa by to mohli zvládnout. no a co se týče basů, pokdu máte někdo lepší audio s wooferem na platěě, bych bych moc vdečnej za nafocení, jednak toho audia kde jsou mřížky apod a jednak i jak to vypadá podtím a zespodu kufru, pokud to pujde chci nacpat repraky do plata.

ja mam asi top co se do e38 davalo, plato mi basuje a je tam i to dsp, takze co vsechno chces nafotit ?
bas2

#8 Příspěvek od bas2 »

Tiez sa nato chystam, v aute mam seriove repro, DSP nemam, ale mam CD menic a nejaky zosilovac pri nom (v kufry na soferovej strane)....
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Ivo »

Já chci jen origo steré vyhrané repro nahradit jelikož už má své za sebou
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

Hitman píše:

ja mam asi top co se do e38 davalo, plato mi basuje a je tam i to dsp, takze co vsechno chces nafotit ?

dsp už jsem si cely nastudoval,nafot nejlíp celou sedmu rád se na ni mrknu :) a z audia to zadní plato s mřížkama a bez nich :)
magic
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od magic »

borci jestli chcete kvalitni audio, nebo s něčím poradit, obraťte se na kamaráda a řekněte že jste od Magica z BMW fora
http://www.audioland.cz
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
Hitman píše:

dsp už jsem si cely nastudoval,nafot nejlíp celou sedmu rád se na ni mrknu :) a z audia to zadní plato s mřížkama a bez nich :)

tady mas ty fotky http://www.bimmerboard.com/forums/posts/145984
kubca

#13 Příspěvek od kubca »

Mám stejný problém, budu řešit ozvučení v E38, první věc kterou jsem si zjistil, jestli mohu dát do auta autorádio PIONEER a při tom bylo funkční ovládání na volantu a zobrazovalo mi to data na display. Přimo od PIONEERU jsem se dozvěděl že tato možnost je momentálně u vozu E32 a u vozu E38 by měla být do roku2006 :-/
kubca

#14 Příspěvek od kubca »

kubca píše:Mám stejný problém, budu řešit ozvučení v E38, první věc kterou jsem si zjistil, jestli mohu dát do auta autorádio PIONEER a při tom bylo funkční ovládání na volantu a zobrazovalo mi to data na display. Přimo od PIONEERU jsem se dozvěděl že tato možnost je momentálně u vozu E32 a u vozu E38 by měla být do roku2006 :-/

Tedy do konce roku 2006
kubca

#15 Příspěvek od kubca »

kubca píše:
kubca píše:Mám stejný problém, budu řešit ozvučení v E38, první věc kterou jsem si zjistil, jestli mohu dát do auta autorádio PIONEER a při tom bylo funkční ovládání na volantu a zobrazovalo mi to data na display. Přimo od PIONEERU jsem se dozvěděl že tato možnost je momentálně u vozu E32 a u vozu E38 by měla být do roku2006 :-/

Tedy do konce roku 2006

jsou to brzdy!
T613
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od T613 »

no ja nevim ale multifunkcni volant v E32 jsem jeste nevidel :lol: takze nejaky blud

pokud si nekoupis pincka za 2 tacy aby nemelo kolecko tak nevim co resis s ovladanim na volantu :-)
kubca

#17 Příspěvek od kubca »

T613 píše:no ja nevim ale multifunkcni volant v E32 jsem jeste nevidel :lol: takze nejaky blud

pokud si nekoupis pincka za 2 tacy aby nemelo kolecko tak nevim co resis s ovladanim na volantu :-)

Jelikož E32 neznám tak opravdu nevím, ale to mi řekl obchodní zástupce divize CAR,ketrý to údajně zjišťoval u dodavatele :-( tak jsem si teď o nich udělal obrázek.
Odpovědět