Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e38 tlumiče know how

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od JaraX »

tak se podělím se svýma zkušenostma co mi řekl muj mechoš, nemusí to byt stoprocentni pravda, ale tahle to vím, tak at mě někdo pak neobviní že tu širím nepravdy, každej si z toho vemte co chcete.

- byl jsem u svyho mechoše že auto ma v piči předni tlumiče, mrkl na to okem a zjistil že sou na sračku, pistnice chodili v tlumiči tak centak na každou stranu což mělo za nasledek brutalni plavani auto, tak to mechoš rozdělal a zjistil že jeden je ko a druhej ještě horší, pistnice byla dost ohlá, takže sehnat nový.
Už když byli tlumiče venku sme se divili že sou nějaky moc tenky, cca 2cm pistnice, tak že zkusí sehnat něco jinyho, tak u nás sehnal jen Sachsy a Kayaby, oba s toudle tenkou pistnici, nasledovala cesta do německa kdy mi volal že ma super tlumiče že se mužu tešit, dnes jsem to byl checknout, takže na autě mam billsteiny s pistnici 2x tak tlustou jako to co bylo autě a jako to co se da sehnat u nas a navíc mají nastavitelnou tuhost, takže paradni, navíc cenofka taky potěšila, necelych 6k za tlumič. tímto děkuji mému mechošovi že se o moje broučky dobře stará a myslím že potvrdí i Boriss23, na TDSu měnil komplet podvozek,vyztužoval napravnice a hromadu dalších věci, dalo to práce ale ted vím že mám mechoše kterej si dává na mým autě záležet.
Boriss23
Klubové ID: 1151

#2 Příspěvek od Boriss23 »

Musim potvrdit ze Jaraxovo mechos je pan mechanik,a taky Jarax je typ cloveka co da autu asi jako clovek diteti

A k tomu ma zkusenost........nechal jsem si delat na svem aute od jednoho znameho radoby opravare neco na aute...a bylo receno ze uz je vse 100pro,a po prozkoumani dalsiho mechose zjisteno ze to byl totalni amater a blb.TAkze ponauceni je,ze ne kazdej kdo ma vyucak umi opravovat..
lupik
Klubové ID: 479

#3 Příspěvek od lupik »

to je super :potlesk:
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#4 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

A není náhodou tlouštka pístnice rozdílná u plynokapalinového a olejového tlumiče?[/i]
giovanny
Klubové ID: 1934

#5 Příspěvek od giovanny »

Rejchy píše:A není náhodou tlouštka pístnice rozdílná u plynokapalinového a olejového tlumiče?[/i]
je :lol:
mufman

#6 Příspěvek od mufman »

Boriss23 píše:Musim potvrdit ze Jaraxovo mechos je pan mechanik,a taky Jarax je typ cloveka co da autu asi jako clovek diteti

A k tomu ma zkusenost........nechal jsem si delat na svem aute od jednoho znameho radoby opravare neco na aute...a bylo receno ze uz je vse 100pro,a po prozkoumani dalsiho mechose zjisteno ze to byl totalni amater a blb.TAkze ponauceni je,ze ne kazdej kdo ma vyucak umi opravovat..
Presne jak pises s tim vyucnakem. Proste pokud chce nekdo bejt dobrej mechos tak se snazi, pokud nechce tak tim proleze a neumi nic. Jako priklad poslouzi muj kamos, budiz mu k dobru ze mechanika nikdy delat nebude(ani nemuze:)) ), ma vyucnak automechanik a jediny co umi je doplnit kapalinu do ostrikovacu :lol: Kdyz se mu na aute neco pokazi tak mi pise co by to tak asi mohlo bejt jestli nevim, ja mam stredni obchodku a on mechanika :D
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Huska »

Boriss23 píše:Musim potvrdit ze Jaraxovo mechos je pan mechanik,a taky Jarax je typ cloveka co da autu asi jako clovek diteti

:-) nevím jak moc Jardu znáš, ale ta věta mě opravdu rozesmála :D :D :D :D
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JaraX »

Huska píše:

:-) nevím jak moc Jardu znáš, ale ta věta mě opravdu rozesmála :D :D :D :D
a tvoje věta mě nasrala, todle mě fakt vytočilo :mad:
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Huska »

JaraX píše:[a tvoje věta mě nasrala, todle mě fakt vytočilo :mad:
ale no tak :lol: :lol:
Jaro to přece sám musíš uznat že to tak není ...leda že to myslíš se vším všudy: " že dítěti koupíš lízátko, ale taky mu dáš pořádně za uši" :wink:
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

Huska píše:
JaraX píše:[a tvoje věta mě nasrala, todle mě fakt vytočilo :mad:
ale no tak :lol: :lol:
Jaro to přece sám musíš uznat že to tak není ...leda že to myslíš se vším všudy: " že dítěti koupíš lízátko, ale taky mu dáš pořádně za uši" :wink:
si děláš prdel ne? to auto dostávalo nejlepší servis, na ničem se nešetřilo, jen pro info za rok a pul provozu se do auta dalo cca 150-200 000kč (ujeto 45000km) naftu samozřejmě nepočítám, olej jsem měnil pravidelně po 5000km a to sem tam nedával žádnej shit, občas jsem i vyplachoval, motor nikdy nedostával za studena a vždycky sem ho nechával dochladit tak nevím co mi tu chceš vykládat, nejdřív se mi smějete se že nechám v bmw udělat tyčky řízení a čepy za 15 000kč a pak mi tu vytýkáte že auto nedopřeju? a spolehni se že auto nedostávalo nejlevnější díly z mototechny!!!
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Player1 »

Huska píše:Jaro to přece sám musíš uznat že to tak není ...leda že to myslíš se vším všudy: " že dítěti koupíš lízátko, ale taky mu dáš pořádně za uši" :wink: [/color]
To je přesně ono :lol: Jarda mu koupil (M///) lízátko a pak mu dal za uši :lol:
...ale teď vážně...staral se o něj dobře, pořád mu kupoval něco novýho :wink:
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Greg »

Player1 píše:
Huska píše:Jaro to přece sám musíš uznat že to tak není ...leda že to myslíš se vším všudy: " že dítěti koupíš lízátko, ale taky mu dáš pořádně za uši" :wink: [/color]
To je přesně ono :lol: Jarda mu koupil (M///) lízátko a pak mu dal za uši :lol:
hehe ;) to je presne vono :)
Odpovědět