Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Upgrade .... board monitor 4:3 na 16:9 ??

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Greg »

Hitman píše:
reseni : vykaslat se na to 4:3 staci a za pulku tech penez koupit na strop prehravac dvd a bude to jeste lepsi....
no nevim, podle me monitor na strop je dobrej pro spolujedzce v zadu, ale pro ridice je to uz celkem velky uhel... vzhledem k tomu ze mam sedmu jeste bez monitoru, tak spis premyslim o motorizovane indash lcd i s prehravacem dvd a idelane divx... da se poridit do 15 tisic
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hitman »

Greg píše:
Hitman píše:
reseni : vykaslat se na to 4:3 staci a za pulku tech penez koupit na strop prehravac dvd a bude to jeste lepsi....
no nevim, podle me monitor na strop je dobrej pro spolujedzce v zadu, ale pro ridice je to uz celkem velky uhel... vzhledem k tomu ze mam sedmu jeste bez monitoru, tak spis premyslim o motorizovane indash lcd i s prehravacem dvd a idelane divx... da se poridit do 15 tisic
jo to je super, ale nepouzitelne pro nas :( proc ne na strop ? muzes to propojit i s tim ve predu pres av ale stejne vetsinou koukame na telku ze zadni rady :-D
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Hitman »

Greg píše:
Hitman píše:
jo to je super, ale nepouzitelne pro nas :( proc ne na strop ? muzes to propojit i s tim ve predu pres av ale stejne vetsinou koukame na telku ze zadni rady pac ve predu je ten strodovej tunel fakt nesikovnej :-D
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Greg »

ja mam portable dvd (klasicke prenosne dvd se 7" obrazovkou - vypada jak malej notebook), podporuje rezim pevraceni obrazu a tudiz si z nej muzes udelat stropni monitor... zkousel jsme to tam provizrone prichyt a musis to dat co nejvide dopredu, prakticky az k svetylkam... tim si celkem zlikvidujes vyhled na zpetne zrcatko, ale hlavne smer a zaostreni oci je natolik odlisne od koukani na vozovku ze prakticky neregistrujes co se pred tebou deje... resil jsme to pak ze jsem si ho polizil jak mas na palubce ve stredu ten fukar, tak na nej a bylo to pro oci a hlavne kdyz mrknes na lcd, pak na cestu, na lcd a na cestu tak pro oci mnohem prijemnejsi...
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hitman »

aha ty resis koukani za jizdy, to me moc nelaka :-D staci kdyz se stoji :-D
Fugo

#26 Příspěvek od Fugo »

měl jsem 1DIN motorizovanej TFT, ale bohužel v té době to bylo jen radio s TV Tunerem (kterej mimochodem stál za hovno) a AV vstupy kam jsem měl připojen nejprve MP3 přehrávač 20Gb a muziku jel z toho, později jsem přešel na notebook vzadu v kufru (z důvodu že jsem prostě potřeboval PC na ladění a hlídání motoru) a z něj jel i DVD a Navi atd. Bohužel tento TFT nepodporoval VGA a tak samotný win byly zkreslený a nebyl Touch takže jsem to složitě ovládal dálkou. Za jízdy se na to koukat nedá protože prostě musíš čumět na cestu. Samozřejmě tam občas koukneš ale stejně z toho víš prd.

Dnes je již situace jiná a dá se to koupit včetně DVD mechaniky, doporučuji osobní předání a vyzkoušení takže nejlépe kamenný obchod, z důvodu špatné kvality levných TFT, je potřeba ho vyzkoušet za světla a z různých úhlů zda je vše vidět, abyste nedopadli jako já s prvním TFT před lety kdy obraz byl vidět jen za šera a jen zpředu, z boku to bylo jak z negativu.
Odpovědět