Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

na co dát pozor 740i e38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od JaraX »

Tak již velmi brzy jedu mrknout na jednu krásnou sedmu, e38 740iA od uživatele Boriss23, s člověk super jednání, auto se taky zdá super, ale potřebuju poradit na co u tohodle auta připadně mrknout, hlavně nějvětší investice. motor je M60
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JaraX píše:Tak již velmi brzy jedu mrknout na jednu krásnou sedmu, e38 740iA od uživatele Boriss23, s člověk super jednání, auto se taky zdá super, ale potřebuju poradit na co u tohodle auta připadně mrknout, hlavně nějvětší investice. motor je M60
:D
gogoho
Klubové ID: 1902

#3 Příspěvek od gogoho »

:lol: Tam je věcí.....
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

JaraX píše:Tak již velmi brzy jedu mrknout na jednu krásnou sedmu, e38 740iA od uživatele Boriss23, s člověk super jednání, auto se taky zdá super, ale potřebuju poradit na co u tohodle auta připadně mrknout, hlavně nějvětší investice. motor je M60
"největší problém" je jen podvozek (zadek i předek + tlumiče), jinak motor při dobrým servisu - nesmrtelnej a E38 celkově je bezproblémové auto :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

Baxon píše:
"největší problém" je jen podvozek (zadek i předek + tlumiče), jinak motor při dobrým servisu - nesmrtelnej a E38 celkově je bezproblémové auto :wink:
jj, to je jasny, už ted vím že cely auto vibruje, ale naprava je prej bez vule, jen je v prdeli tlumič a uložení tlumiče a prej hrozně taha v kolejich.
gogoho
Klubové ID: 1902

#6 Příspěvek od gogoho »

Na sedmu je to všechno dost drahý a podu nebudeš dávát orig díly ale sračky tak to budeš opravovat pořád.....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

asi se mám na co těšit :)
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od psena »

Muze to byt blbost, ale po tom trapeni co jsem se na byvalem aute s vibracema natrapil, protste vedome auto s vibracema nekoupim a zvlast ne sedmu!!V jedne takove E38 jsem jel...blbej pocit a prichazet na to, cim to je, bych fakt nechtel.
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hitman »

psena píše:Muze to byt blbost, ale po tom trapeni co jsem se na byvalem aute s vibracema natrapil, protste vedome auto s vibracema nekoupim a zvlast ne sedmu!!V jedne takove E38 jsem jel...blbej pocit a prichazet na to, cim to je, bych fakt nechtel.
tak to jsem zvedavej kde na takovou narazi :-D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Baxon »

JaraX píše:
Baxon píše:
jj, to je jasny, už ted vím že cely auto vibruje, ale naprava je prej bez vule, jen je v prdeli tlumič a uložení tlumiče a prej hrozně taha v kolejich.
asi takhle: někdo si chce splnit sen e38. Koupí (samozřejmně vyhrává cena) spíše z těch levnějších v inz. Pár věcí je nutně na výměnu a v zápalu skvělého nového auta je ještě vymnění, ale na všechno nemá finance. Jezdí jezdí, až auto zase plave, k tomu se přidají vybrace, bouchání pár prkotin atd. Než investovat do rozsáhlých oprav, radši se toho zbaví. Nový majitel postupuje obdobně, protože díly na sedmu nestojí pár korun jako třeba na trojku. A tak se zase jezdí až je ze sedmičky pojízdnej šrot, kterej lítá z ruky do ruky z bazaru do bazaru a je na tom pořád hůř a hůř. To platí o autech všeobecně.
Rada: radši si připlat a kup nějakej hezkej kousek, kterej má jasnou minulost, nelítá z ruky do ruky, má servisku a je celkově ve slušným stavu. Jinak budeš nasranej, jenom když k tomu autu půjdeš a lamentovat, že e38 jsou strašný sračky, přitom to je super auto :wink:
Ale tím si musí každej projít sám. :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Baxon »

Hitman píše:
psena píše:Muze to byt blbost, ale po tom trapeni co jsem se na byvalem aute s vibracema natrapil, protste vedome auto s vibracema nekoupim a zvlast ne sedmu!!V jedne takove E38 jsem jel...blbej pocit a prichazet na to, cim to je, bych fakt nechtel.
je jich celkem dost, ale to nejsou ty vraky za kilopade :wink:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hitman »

Baxon píše:
Hitman píše:
no jasne ale on chce nejakou levnejsi ne ? tak jsem to myslel ;) kazdopadne vzdy se ukazou nejake investice, s tim se musi pocitat :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

Hitman píše:
Baxon píše:
Hitman píše: tak to jsem zvedavej kde na takovou narazi :-D
no jasne ale on chce nejakou levnejsi ne ? tak jsem to myslel ;) kazdopadne vzdy se ukazou nejake investice, s tim se musi pocitat :)
přesně tak, tak že nekupovat sedmu za poslední money, ale to platí taky všeobecně...........................................
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JaraX »

dokud je auto jediny co mi vysí na krku tak to zkusím a uvidíme, nejdřív si to teda samozřejmě projedu a obhlídnu a uvidíme.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Baxon »

JaraX píše:dokud je auto jediny co mi vysí na krku tak to zkusím a uvidíme, nejdřív si to teda samozřejmě projedu a obhlídnu a uvidíme.
Jak říkám, každá rada drahá a každej si tím musí projít sám :D
Tak hodně zdaru :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od JaraX »

Baxon píše:
JaraX píše:dokud je auto jediny co mi vysí na krku tak to zkusím a uvidíme, nejdřív si to teda samozřejmě projedu a obhlídnu a uvidíme.
Jak říkám, každá rada drahá a každej si tím musí projít sám :D
Tak hodně zdaru :wink:
mě ani tak nebolí ta sedma, když to bude stát prachy ta bude stát v garaži ale spíš mě mrzí že sem vymazlil TDSo a jde z domu.
Slid
Klubové ID: 1699

#17 Příspěvek od Slid »

být tebou nechám si vymazelný TDS ve kterým je mrtě věcí nových a víš že vše je ok a není nikde problém a také ještě vklidu dost najede, než ho měnit za 7mu o které víš jen že se něco klepe a vlastně nevíš nic.....no aby si pak nelitoval že nemáš na opravy a na bengal :lol: raději bych šetřil a pak něco koupil časem :wink:
giovanny
Klubové ID: 1934

#18 Příspěvek od giovanny »

gogoho píše:Na sedmu je to všechno dost drahý a podu nebudeš dávát orig díly ale sračky tak to budeš opravovat pořád.....
:cool2: :cool2:
Svatá Pravda!
Maslista

#19 Příspěvek od Maslista »

Slid píše:být tebou nechám si vymazelný TDS ve kterým je mrtě věcí nových a víš že vše je ok a není nikde problém a také ještě vklidu dost najede, než ho měnit za 7mu o které víš jen že se něco klepe a vlastně nevíš nic.....no aby si pak nelitoval že nemáš na opravy a na bengal :lol: raději bych šetřil a pak něco koupil časem :wink:
ono už to tak u některých lidí chodí.. taky jsem si mazlil e36 tak dlouho až jsem zjistil, že mi na dvorku stojí e46, kterou mazlím teď a věřím, že až bude vymazlená i ona a nebude co vylepšovat najde se třeba e60..

je prostě radost po někom kupovat auta... :lol:
Odpovědět