Dnes som si vsimol, ze na volnobehu, ked je zaradene "D" a mam nohu na brzde, tak z prevodovky, (niekde z predu ako je menic) je pocut mierne klepotavy zvuk s frekvencou asi 2 klepy (tuky) za sekundu. Pri "P" alebo "N" to nerobi....neviete co to moze byt? Automat radi normalne, vsimol som si to len nahodou, neviem ako dlho to uz robi...
Ten zvuk sa podoba ako ked klepu hydrostely, ale je to z prevodovky ....nestretli ste sa stym niekto?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Automat, neco klepe vnom...
-
- Klubové ID: 1934
mi to dělala kdysi audi a8 4,2q-tiptronic,, melo to naj 450 tis km,, ja i s tím klepaním jezdil ,dalších 100 tis km,, ale mě to děl jen za studena,,bas píše:Dnes som si vsimol, ze na volnobehu, ked je zaradene "D" a mam nohu na brzde, tak z prevodovky, (niekde z predu ako je menic) je pocut mierne klepotavy zvuk s frekvencou asi 2 klepy (tuky) za sekundu. Pri "P" alebo "N" to nerobi....neviete co to moze byt? Automat radi normalne, vsimol som si to len nahodou, neviem ako dlho to uz robi...
Ten zvuk sa podoba ako ked klepu hydrostely, ale je to z prevodovky ....nestretli ste sa stym niekto?