kladno, pripadne praha...ten manual je nahoda,,,shanel jsem ho pul roku,ale vse bylo s automatem, nebo v desnem stavu...odkud ty??
jinak s manualem tomu pisou o pul vterinky lepsi zrychleni
fishmaker píše:kladno, pripadne praha...ten manual je nahoda,,,shanel jsem ho pul roku,ale vse bylo s automatem, nebo v desnem stavu...odkud ty?? jinak s manualem tomu pisou o pul vterinky lepsi zrychleni
predpokladam ze na hradec olomouc nebo pardubice nejezdis kdyby jo tak by se dal dat malej (s)pich...
tak jsme dneska byli na technicky,,,vse ok jen min brzdi leve kolo na rucni brzdu...co s tim?? taky se mi zda ze se rucni brzdanejak divne vraci zpet a obcas zustane sviti kontrolka...vi negdo co s tim?? jinak zejtra znacky a hura. foto sem klidne hodim kdyz me negdo rekne jak
fishmaker píše:tak jsme dneska byli na technicky,,,vse ok jen min brzdi leve kolo na rucni brzdu...co s tim?? taky se mi zda ze se rucni brzdanejak divne vraci zpet a obcas zustane sviti kontrolka...vi negdo co s tim?? jinak zejtra znacky a hura. foto sem klidne hodim kdyz me negdo rekne jak
jen k te svitici ruzni brzde, me to dela taky... jde prakticky jen o pruzinku ktera taha ten pedalek zpet... casem se vytaha a uz nepritahne tak aby to vyplo svetylko, jinak ale samotna brzda nevisi, jde jen o to svetylko... a reseni asi jen sehnat druhou pruzinku...
Dal bych sem přesnej návod jak na to, ale byl by to odkaz na konkurenční klub a to by ste mě tu asi rádi neměli... Nicméně serveru je na photos mnoho...