Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nestratil někdo 750e32?
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se otamtud prAvě vrátil. Je to teda dosti zbědovaná 735ka po vykrádačce. 750ka to neni, ten značek je tam jen nalepenej. rozštípaný zamky, rozštípaný kaslíky,interier takovej oštípanej,motor vylohanej o eletriku(relatka,lkm apod..)rozštípaná spínačka, rozbitý okna, docela koroduje na haubně,u střechy apod... je to po tuningu
vejfuk je taková roura:) lak nic moc. poškrabanej. Neni tam v chladiči nic. Je to takovej docela vrak.

takze maximalne na nahradne dielySnejk píše:Tak jsem se otamtud prAvě vrátil. Je to teda dosti zbědovaná 735ka po vykrádačce. 750ka to neni, ten značek je tam jen nalepenej. rozštípaný zamky, rozštípaný kaslíky,interier takovej oštípanej,motor vylohanej o eletriku(relatka,lkm apod..)rozštípaná spínačka, rozbitý okna, docela koroduje na haubně,u střechy apod... je to po tuninguvejfuk je taková roura:) lak nic moc. poškrabanej. Neni tam v chladiči nic. Je to takovej docela vrak.
Tak jsem se tam byl také juknout ze zvedavosti a pravdepodobne jsem tam byl naposled
ty auta prodava magistrat asi jen pro to aby se jim zaplatil odtah ,pronajem toho parkoviste a sada uredniku co to vyrizuje
jinak ty auta tam nemaji zadnou cenu......vetsinou prorezana kola,rozbyta okna,vylamane zamky a interier ktereho bych se bal dotknout i po desinfekci 

na vod tazeni auta staci aby melo treba rozbity zrcatko, nebo svetlo, nebo nemlo technickou a uz dostane listecek. a pak at ho potkaj kdekoliv rovnou ho berou k sobe. kdyz ten listecek najdes nestaci jen strhnout a preparkovat auto. musi se na hezky na urady. kamarad vodtahuje pro prahu auta. klido volepej i novou sedmu kdyz nebude OK podle jejich smernic.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnes zveřejnili výsledky prodeje vozidel na http://www.praha-mesto.cz/(qj1jnp45h2xy ... -647861160 a nějaký blázen za to BMW 750i nabídnul 32.070Kč. To se bude ale divit, až si to vyzvedne a zjistí že je to obyčejná 735i