Legend1 píše:To není 750i, ale obyčejná 735i v černé kůži, už jsem se tam byl dívat v listopadu. Už mám ten nápis z víka kufru, ten se mi fakt líbil...
Aha dik za info, sice to nemam daleko, ale usetril jsi mi pul dne zbytecneho jezdeni.
Tak jsem se otamtud prAvě vrátil. Je to teda dosti zbědovaná 735ka po vykrádačce. 750ka to neni, ten značek je tam jen nalepenej. rozštípaný zamky, rozštípaný kaslíky,interier takovej oštípanej,motor vylohanej o eletriku(relatka,lkm apod..)rozštípaná spínačka, rozbitý okna, docela koroduje na haubně,u střechy apod... je to po tuningu vejfuk je taková roura:) lak nic moc. poškrabanej. Neni tam v chladiči nic. Je to takovej docela vrak.
Snejk píše:Tak jsem se otamtud prAvě vrátil. Je to teda dosti zbědovaná 735ka po vykrádačce. 750ka to neni, ten značek je tam jen nalepenej. rozštípaný zamky, rozštípaný kaslíky,interier takovej oštípanej,motor vylohanej o eletriku(relatka,lkm apod..)rozštípaná spínačka, rozbitý okna, docela koroduje na haubně,u střechy apod... je to po tuningu vejfuk je taková roura:) lak nic moc. poškrabanej. Neni tam v chladiči nic. Je to takovej docela vrak.
Tak jsem se tam byl také juknout ze zvedavosti a pravdepodobne jsem tam byl naposled ty auta prodava magistrat asi jen pro to aby se jim zaplatil odtah ,pronajem toho parkoviste a sada uredniku co to vyrizuje jinak ty auta tam nemaji zadnou cenu......vetsinou prorezana kola,rozbyta okna,vylamane zamky a interier ktereho bych se bal dotknout i po desinfekci
No, neprekvapuje me zalostny stav vozu. Asi se s tim docela dalo pocitat. Zazraky se na ulicich opustenejm autum nedejou.
P.S. chytrost nejsou zadny cary...
na vod tazeni auta staci aby melo treba rozbity zrcatko, nebo svetlo, nebo nemlo technickou a uz dostane listecek. a pak at ho potkaj kdekoliv rovnou ho berou k sobe. kdyz ten listecek najdes nestaci jen strhnout a preparkovat auto. musi se na hezky na urady. kamarad vodtahuje pro prahu auta. klido volepej i novou sedmu kdyz nebude OK podle jejich smernic.
Takže dnes zveřejnili výsledky prodeje vozidel na http://www.praha-mesto.cz/(qj1jnp45h2xymz45vpcres55)/default.aspx?id=72037&ido=5296&sh=-647861160 a nějaký blázen za to BMW 750i nabídnul 32.070Kč. To se bude ale divit, až si to vyzvedne a zjistí že je to obyčejná 735i
Toho pána bych chtěl važně poznat, ten to asi vubec nemá v hlavě v pořádku, to auto sem viděl... a pořád tomu nevěřím že za ten vrak někdo dal 33tisíc... Buď ho neviděl nebo ten člověk je blázen... Za to by si mohl koupit normální pojízdnou pěknou sedmičku....