Mám moznost kupit e38 / 1999 v absolutne plnej vybave, je to 740 s manualom a sluzilo nejkemu ministrovi. Problem je trosku v tom ze to ma nabehanych 600000 km. vyzera ako nove, pochopitelne-servisovane to bolo len v orig servise. no a cena - 100 000.-Sk co myslite?
warwick píše:Mám moznost kupit e38 / 1999 v absolutne plnej vybave, je to 740 s manualom a sluzilo nejkemu ministrovi. Problem je trosku v tom ze to ma nabehanych 600000 km. vyzera ako nove, pochopitelne-servisovane to bolo len v orig servise. no a cena - 100 000.-Sk co myslite?
zalezi na aktualnim stavu, a napr. si zjisti jestli se neco delalo s motorem....
krakatit píše:zalezi na aktualnim stavu, a napr. si zjisti jestli se neco delalo s motorem....
Při takovym nájezdu už je opravdu důležité co všechno se s autem dělalo...
Jinak myslim, že cena je docela slušná
tak tak, treba vanos, tesneni motoru, treba i neco s ventilama, jestli to ma tlumice stavitelne kdy se menili naposledy (je to darda jeden 12-15000? tusim) a pripadne tam dat obyc... ale cena je pekna to je nejakych 80000,- Kc ne za 99.... po bazarech treba takovych je sice maji na tachu 150 000 ale ve skutecnosti to je treba 400 - 500 000km a cena je kolem 250 - 300 000,-
warwick píše:Mám moznost kupit e38 / 1999 v absolutne plnej vybave, je to 740 s manualom a sluzilo nejkemu ministrovi. Problem je trosku v tom ze to ma nabehanych 600000 km. vyzera ako nove, pochopitelne-servisovane to bolo len v orig servise. no a cena - 100 000.-Sk co myslite?
jinak muzu ti rict ze ja bych do toho sel treba na nahradni dily v mym pripade...
jinak muzu ti rict ze ja bych do toho sel treba na nahradni dily v mym pripade...
jinak sem videl vinovou 94 nejlevnejsi E38 v CR nebouranou za 95000,- .... a to auto proste pusobi dojmem (i cenou) ze bude vyzadovat nejaky investice...
krakatit píše:tak tak, treba vanos, tesneni motoru, treba i neco s ventilama, jestli to ma tlumice stavitelne kdy se menili naposledy (je to darda jeden 12-15000? tusim) a pripadne tam dat obyc... ale cena je pekna to je nejakych 80000,- Kc ne za 99.... po bazarech treba takovych je sice maji na tachu 150 000 ale ve skutecnosti to je treba 400 - 500 000km a cena je kolem 250 - 300 000,-
U nás by se stočila na 180tis jen to hvízdne a byla by aspoň za 200kila Ale pokud má za sebou patřičný servis, tak bych se toho auta rozhodně nebál (ty věci co vypisuješ)... navíc za ty prachy
presne tak,,za ty prachy ji kup, pak ji stoc na 220 tis, prodej obratem za 190 tis a jet sei do nemecka pro nejakou zachovalou E38 za 180...a zbude ti jeste na bagetu u pumpy
Ja som pocul, ze vladne BMW maju svoje extra servisne stredisko, kde napr. automaticky po nejakych km (napr. 250-300 tkm) vymenia komplet cely automat a pod.
Ale neviem co je natom pravdy...
Jak píšou,chtělo by to ověřit,co se s tím dělalo,přinejmenším změřit tlaky válců,ale za ty prachy bych se toho moc nebál..
mozem ta upokojit ze tych 600 000 URCITE NEMA, poznam ludi co robia pre vladu okolo aut, tachometre sa svojho casu upravovali smerom hore najma kvoli benzinu, takze v reale sa nabehalo daleko menej ako ukazoval tachac...
fishmaker píše:presne tak,,za ty prachy ji kup, pak ji stoc na 220 tis, prodej obratem za 190 tis a jet sei do nemecka pro nejakou zachovalou E38 za 180...a zbude ti jeste na bagetu u pumpy
Par ludi mi to uz hovorilo, ale nejak sa mi to nechce verit, myslis, ze by to v AWT nevideli? Kolko stoji taka uprava poctu km? Myslim tym ci sa im to oplati robit.
warwick píše:Par ludi mi to uz hovorilo, ale nejak sa mi to nechce verit, myslis, ze by to v AWT nevideli? Kolko stoji taka uprava poctu km? Myslim tym ci sa im to oplati robit.
stoji to par kacek, kdyz me aktualizovali SW v aute tak se zeptali jaky si tam preju dat stav km, jestli puvodni a tak, nechal sem puvodni nejsem omrdavac... prehrati softu u mechanika v garazi + nastaveni km 700,-
warwick píše:Par ludi mi to uz hovorilo, ale nejak sa mi to nechce verit, myslis, ze by to v AWT nevideli? Kolko stoji taka uprava poctu km? Myslim tym ci sa im to oplati robit.
Když pominu to, že to je omrdávka... Tak to stojí většinou řádově stokoruny, u novějších aut trochu víc...