dovezeno z D po šeftechnikovi od mercedesu, rok 96, najeto original 132 000, bo majitel mel sluzebni mercedes..tak jsem zvedavej jak se nam spolu bude zit, pristi mesic ho chci dat do plynu

co je natom k nepochopení??? když tam dá sekvenc,tak si bude vozit zadek, v 740i ale spotřebu bude mít jako u té 318 ,,a to bez následkůKail píše:Gratuluji,nicméně mně dostává že je to od šéftechnika od MB,asi chlapec věděl
...Jo a s tím plynem si to ještě rozmysly,přecejen,když chceš šetřit tak sis měl koupit 316i,ne 740i,tohle s prominutím nechápu
![]()
seftechnik od MB? to me pripada docela uhozeny a divnyfishmaker píše:tak jsem se dneska stal doufam stastnym majitelem 740i 6 kvalt...
dovezeno z D po šeftechnikovi od mercedesu, rok 96, najeto original 132 000, bo majitel mel sluzebni mercedes..tak jsem zvedavej jak se nam spolu bude zit, pristi mesic ho chci dat do plynuhuraaaaaaaaaaa
muzu se te zeptat odkud jsi? By me zajimalo jak to jede s manualem, ucite o neco lip.. ja mam 99 s automatem...fishmaker píše:uz aby byli znacky,,,,debilnmi stat,,nechapu proc kdyz koupim auto v EU ktery je 14 dni po technicky v nenecku s TUV certifikatem, tak tady musim na emise a pod...a vsecko trva a stoji meg apenize