za 95 000,-

Ja ja to je přesně ono... no sem na toto autí zvědavej... mám na něm 400 km a převážně po dálnici. Takže seznamování teprve proběhne...Snejk píše:mno tak přidej lehce nad 90 a ono se to rozhodne:). mě to taky zařadí při 90ti dycky 4ku, ale jak jedu 90 přesně a je to třeba lehce do kopce tak si radši pořád drží trojku. někdy mě s tim ten automat pěkně štveale tak vytahneš to tak na kilo, on si přeřadí a když pak budeš držet 90 tak si nepodřadí, ale nesmíš pod 90 jít... pak tam foukne zase trojku bídák jeden
pokud nejedeš z kopce. to ji tam da asi v 80ti... no čistě jen moje zkušenosti, třeba to mam taky už divný. přecijen muj automat ma už přes 500 000km za sebou. ale porád řadí krasně.
Jo jo tu vínovou z frýdku... Díky... a snad to byl dobrej tip. poznáme...Baxon píše:Tak sis přivezl tu vínovou? Dobrej tip?Dzanny píše:Tak stojí před barákem... cesta z frýdku byla pohodová, autí jelo dobře, jen při ustálené 90 km a 2000 ot to má jakoby "díru" neví jestli to má přeřadit nebo ne... nevím jestli to je normální, ale jinak paráda...