Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam nejezdit s autem na servis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozor!!!!!!

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
gogoho

#1 Příspěvek od gogoho »

Chtěl bych upozornit na nekvalitní a zlodějskou práci firmy Autohaus ve Vysokém Mýtě.Nedávno jsem tak opravoval na svém BMW hodně věcí a můžu říct,že je to katastrofa.Cokoliv dělají tak stojí uplně za H.... Abych nezůstal jen u pomluv uvedu příklad:Nechal jsem u nich auto komplet překontrolovat jesli jsou ok brzdy,podvozek atd.Řekli mi,že je vše ok a vyměnili mi pouze zadní desky.Tak jsem spokojeně odjel.Asi za 2000km se mi rosvítila kontrolka brzd.Tak tam jedu znova a řekli mi,že mám sjetý komplet Kotouče a př.desky.To docela naštve,když dáte 4000kč.Za celou kontrolu vozu a ona je provedena špatně a neprofesionálně.Tak jsem řekl aď ty brzy dají do pořádku.Vrtali se tam v tom zas 3 hodiny....Zaplatil jsem zas 3500kč.údajně to trvalo proto tak dlouho,že mi měnili i senzory opotřebení.Ale´,když jsem měnil kola na zimu.Tak jsem se na to koukal a senzory byli vyměněný jen na jednom kole a to mi vyučtovali 4 senzory+3hod práce=4500kč.A to se mi zdá docela dost.Prostě zloději.Řikaji,že máte auto v pohodě jen,aby jste nemuseli dávat najednou tolik peněz,ale zkutečnost je kolikrát jiná....Pak další aféra byla s podvozkem...Samozdřejmě jsem ho nechal komplet zkontrolovat...Vše samozdřejmě ok...Ale přijel jsem s tim do Prahy do Autecu a mám v háji koplet stabilizátory na předku a ramena.Tomu teda řikám opravdu super servis.Můžu vám říct,že už se tam v životě neobjevim a Vysokému Mýtu se budu vyhýbat obloukem....Chtěl jsem to sem napsat co nejdřív.....Aby nebylo hodně takovejch jako já.....který jsou okradený.........Na závěr říkám.......Pokud si vážíte svého auta tak tam NEJEZĎETE!!!!!! :!:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Nejsou tam náhodou jen dva senzory opotřebení destiček? Jeden vepředu a druhý vzadu?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
gogoho

#3 Příspěvek od gogoho »

Ne je na každym kole jeden..........Ale o to ani nejde ne......Ani na jeden nebylo vubec sahnuto
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

Je to tak jak říká Matal...

Pokud gogoho nemyslí snímače ABS..

Jen nová M5 má na obouch předních kolech čidla na desky..
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

To čidlo je na destičce na předním kole u řidiče. Akorát nevím vzadu jestli vpravo nebo vlevo...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

Jawak píše:To čidlo je na destičce na předním kole u řidiče. Akorát nevím vzadu jestli vpravo nebo vlevo...

vzadu je křížem, tak že na vpravo
krakatit

#7 Příspěvek od krakatit »

zajimavy, ja tam jezdim a je to okej.... asi si mel zrovna smulu....
krakatit

#8 Příspěvek od krakatit »

jo jinak me tam taky kontrolovali podvozek a nasli vule, a kdyz sem tam byl po pul roce znova tak se hned ptali jak to vypada a jestli sem to resil atd... takze docela zajem...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Baxon píše:vzadu je křížem, tak že na vpravo

Vpředu jsem ho totiž někdy v září měnil, dával tam nové destičky a nechce se mě zdát, že by po 9 tis km byly zase hin...
Vzadu jsem zatím nic neměnil, ani desky, ani čidlo a to jsem od června najel pouhých 19 tis km
Reverend

#10 Příspěvek od Reverend »

Dal jsem svou E32 do malé autodílny mezi Červenym újezdem a Hostivicema - závada: bouchání od zadní nápravy a od kardanu při rozjezdu... Světe div se - auto jsem si po měsíci ! jel vyzvednout, dostal jsem ho ve 2 v noci a zkurvili mi jeste zámek přední kapoty, převodovku, ukradli věci co byli v autě, dálniční známku, nezapojili tempomat a volant nasadili křivě... Supéééér servis. Jo a abych nezapoměl, přišla mi pokuta, že jsem s tim jel v obci vic jak o 40km/h víc - v Jičíně !!! V době kdy bylo údajně rozmontovaný a nepojízdný...
T613
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od T613 »

Reverend píše:Dal jsem svou E32 do malé autodílny mezi Červenym újezdem a Hostivicema - závada: bouchání od zadní nápravy a od kardanu při rozjezdu... Světe div se - auto jsem si po měsíci ! jel vyzvednout, dostal jsem ho ve 2 v noci a zkurvili mi jeste zámek přední kapoty, převodovku, ukradli věci co byli v autě, dálniční známku, nezapojili tempomat a volant nasadili křivě... Supéééér servis. Jo a abych nezapoměl, přišla mi pokuta, že jsem s tim jel v obci vic jak o 40km/h víc - v Jičíně !!! V době kdy bylo údajně rozmontovaný a nepojízdný...

tak to je smula, ale pokutu jim omlatis o hlavu, zakazkovy list a fakturu mas urcite :-)

tohle je presne duvod proc dam za servis radsi vic ale cloveku kteremu muzu verit ikdyz je to kolikrat na 14 dni nez ma cas
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Je to pánové fakt smutný. Mě naštěstí potkalo to štěstí, že si umím na autě udělat dost věcí sám, blbý je, že tím člověk tráví dost času, ale zase mám jistotu, že když si to zničím, můžu si za to sám :-)
giovanny

#13 Příspěvek od giovanny »

Speedy píše:Je to pánové fakt smutný. Mě naštěstí potkalo to štěstí, že si umím na autě udělat dost věcí sám, blbý je, že tím člověk tráví dost času, ale zase mám jistotu, že když si to zničím, můžu si za to sám :-)

naprosto s tebou souhlasím,já jsem si dokonce zvětšil garáž a koupil zvedák,abych byl totálně soběstačný 8) ,, je to mizerie když člověk autu nerozumí,a kápne na takové špinavce kteří mu na autě udělají ještě ještě větší škodu :mad: .

tuhle jsem prodal nějakému pánovi golfa tdi, bydlel odemně asi 50km,takže využil něj místního servisu.
doporučil jsem mu raděj výměnu rozvodového řemene ,a kladky jakby smet,protože se jedna ozývala-pískala,,
nechal to udělat ,zaplatil vše -celý set--,, ale po 2 měsících volal někde z dálnice že to nejede a vůbec netočí 8O ,, tak jsem vzal káru a jel za ním na dálnici před vyškov pro nej,, zuřil,spílel,a supěl, ,,nedivím se,,

ale oco větší bylo překvapení když jsem to rozdělal a zjistil že řemen je sic nový! ale kladku za pár korun nevyměnili ,jen se do ní snažili nacpat vazelinu aby nepískala 8O ,, no mazec ani žhaviče nebyly nové,ba ani vzduchový filtr,, prostě ho nej parchant okradl,vymyslel si co všechno neměnil,a výsledek byl ten že jen hlava -respektive oprava stála 10 tisíc,na pístu byl tak označený ventil ře jsem raděj nechal zůhlovat i ojnice ,a to né bezdůvodně, a ten šmejd ho vyhodil protože to dělal na černo v garáži,a ještě mu řekl že to musel roztahovat a že si to udělal sám a pustil na něj skoro psa 8O ,,no co dodat xindl,proto raděj připlatte a dejte auto tam kde jsou dobre recenze ,nebo víte že neudělají něco podobného.
Martinéz

#14 Příspěvek od Martinéz »

pro cloveka kterej si netroufne do auta vic hrabat a nema na to treba ani vybaveni tak jako ja je tezky najit servis, kde by zaroven dobre makali a zaroven neokradali. je to o znamostech ci o metode pokus omyl.. :?
krakatit

#15 Příspěvek od krakatit »

treba na E38 si ani nevymenim olej, protoze to je tak nizko ze to proste musim zvednout, a E38 chce poradnej zvedak... takze hledat nekoho se zvedakem - servis at uz malej nebo vetsi...
mufman

#16 Příspěvek od mufman »

V tomhle já mám díky bohu štěstí. Mám "svýho" mechanika co mají svoji dílnu, všechno si dělá sám(odpadá možnost že on je dobrej ale krom toho u nej dela i totalni blb), to auto mi pomahal vybirat a je to bracha tatoviho spolupracovnika z kanclu. Staci jen zavolat, predstavit se a vi o jaky auto jde, co tam uz delany bylo a co ne. Jen prijedu, vymeni se co je potreba na pockani vetsinou(ja ho u toho jeste chudaka zpovidam svyma zvidavyma dotazama :lol: :lol: ) zaplatim férovou cenu a odjizdim. Ale jednou jsem to dal jinam a to byl pristup ze dekuji nechci, nejdriv mistri sveta ajk to pujde a za jakou cenu a ve finale to auto najelo xx km, cenu si rekli o pulku vetsi(1500 misto !do! litru) a udelali to blbe... Chce to fakt stesti a nejlip znamy.
Boriss23

#17 Příspěvek od Boriss23 »

jj..ja jsem automechanik...ale co si budem povidat..na aute udelam cokoliv ale s nejakema vecma clovek do servisu musi.Pokud tomu nerozumi ten clovek tak ho natahnou.Je to hnus odirat lidi.Je to jako kdybych hluchymu rekl ze mu nehral zvuk v televizi ja bych ho jako opravil a vzal si penize.Spatny prirovnani ale jen tak namatkove
Reverend

#18 Příspěvek od Reverend »

...a abych nezapomel, jobovka jako krava: s autem kdyz bylo nepojizdny v servisu, rozebrany do sroubku a vubec i jinak jizdy neschopny udelali borci loupezny prepadeni v Nove Pace :twisted:
Hozdic

#19 Příspěvek od Hozdic »

Jojo máte recht co si člověk neudělá sám to stojí za hovno...Taky mám špatné zkušenosti - Pallas Grand(Liberec) Ale to rači nebudu komentovat nebo se zase rosčílím.... :evil: ....mám e38 r.v.97 a jednaj s člověkem jako když má veterána....už tam nikdy nepáchnu. A těch kopanců co napáchali ani nemluvím...
Odpovědět