Náhodou jsem narazil na tuhle 750 e32 RZ 1A6 2431 r.v.1990 kterou nabízí Praha jako nalezenou. Je k prodeji příští měsíc. http://www.praha-mesto.cz/(fwezmkykhdkovmfemwqnlmzk)/zdroj.aspx?typ=5&Id=44111&sh=1744641087
:-O to nevypada spatne - netusite nekdo, jak tyhle prodeje probihaji - ceny, podminky, jistiny a podobne uredni veci? Koupit za levno odlozenou 750 by se mi libilo
jj prave preto by som asi take auto nechcel,
kamarat kupil dom, co zabavila banka nejakemu neplaticovi a parkat sa tam ten clovek uz dobijal
este ze je kamarat byvaly vojak a ma na strazenie aj riadneho psa
Jo zajimavé to celkem je že neni možno tyto auta vrátit majiteli když mají SPZ. Jak jsem tak koukal na ty seznamy aut které čekají až uplyne 6měsicu tak se tam objevují celkem zajimavé kousky a ne jen vraky ktere už nikdo nechce. Kromě e32 tam jsou i e34 a podle jedne fotky bych řekl že se asi co nevidět objevi v nabídce další e32 v bíle barvě. Co se týka toho 150kg drobečka tak to by mně zajimalo kde by vzal adresu. Přece jenom ten dum od banky těško odvezeš na druhy konec republiky aby ho puvodní majitel nenašel.
kazdopadne pokud tam bude obecne jakekoliv "dobre" auto, tak majitele autobazaru jiste je maj pod palcem....takze radovy clovek (z bmwklubu) si muze jit tak max. do pr***e.
Pánové, co tam takhle šestého zaject mrknout se případně zaptat se na fakta? Mě by to taky dost zajímalo. Mám pocit, že jde o dražbu, ne? Když píšou "výherce"
Provozované – vozidlo evidováno v ČR v konkrétním místě, kterým je příslušná obec s rozšířenou působností. Na vozidlo patří SPZ/RZ a bude k němu vydán platný technický průkaz. Výherce musí vozidlo na sebe přihlásit na základě kupní smlouvy nebo ho nechat ekologicky zlikvidovat, aby mohlo být následně vyřazeno z evidence.