zatim jeste nevim co toje hledam v elektrice ale asi to nebude ono.
Mam 740i r.v 7/95 tak pokud to nerozjedu a mas tu bednu na moje bavo tak dej vedet za kolik ji pustis dik
mám uz zabukované 2 bedny jednu za desítku bez záruky a jednu za 15 tácu plus záruka uvidim co mi reknou v bmw prej to zatim bude asi prasklej pístek na zpátečce
gogoho píše:Ahoj jenom jestli můžu mít dotaz měnil jsi tam olej v převodovce???Mění se tam vůbec...Já mám e38 735 rv.98 a nevim jestli ho ta
m měnit.Dik
gogoho píše:Ahoj jenom jestli můžu mít dotaz měnil jsi tam olej v převodovce???Mění se tam vůbec...Já mám e38 735 rv.98 a nevim jestli ho tam měnit.Dik
samozrejme ze bys se mel menit a jeste k tomu filtr...
podle stylu jizdy, mesto dalky, klidne i po 60000km kdyz se jezid kratke trasy..... ja menil po 100 000km, ted klidne i po 50 000km.... ale muze se stat ze kdyz je olej hodne stary tak po vymene oleje se prevodovka muze posrat.... dalsi veci je ze jednou vymenou oleje se nevymeni olej vsechen, je dobry to opakovat, nebo dat pruplachovej
Obavam se ze zpateckovej kos. Stejny problem jsem mel na 730d....opravoval Bohm - asi 50 000,- nejdriv oprava, pak jeste hydromenic, asi 3krat vycisteni....myslel jsem ze do toho prastim kladivem. Mel jsem jet na vrakac pro jinou
rozhodně nelej do převodovky žádnej "průplachovej" je to jistej návod na smrt převodovky, olej v automatu běžně měníme tak že vypustíme olej, nalejeme tam ten co tam má být, pojezdíš, opakuješ výměnu, a tak pořád dolokla dokud nejsi spokojen s barvou oleje, při poslední výměně se sundá olejová vana, vyčistí se magnety a vymění se filtr. Nejvíce oleje je v měniči proto ta výměna na několikrát, z vany vyteče cca 3.5l a u mojí převodovky je celkové množství včetně měniče někde mezi 10-12l.
FilM píše:Obavam se ze zpateckovej kos. Stejny problem jsem mel na 730d....opravoval Bohm - asi 50 000,- nejdriv oprava, pak jeste hydromenic, asi 3krat vycisteni....myslel jsem ze do toho prastim kladivem. Mel jsem jet na vrakac pro jinou
jo je spatny pistek co radi zpatecku,opravovat to nebudu sehnal sem jinou