Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E38 špatná čitelnost displeje

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
macik

#1 Příspěvek od macik »

Mohl byste mi někdo, prosím,poradit ? Mám špatně čitelný displej na palubce,
blbě jdou číst km i info o poruchách (chybí části písmen i celá písmena). V Autecu mi řekli vyměnit celou palubku cca 18 000,- Kč. Nevíte, kde se to dělá, našel jsem jednoho chlapa na internetu, ale ten řekl, že to rozhodí všechny budíky a neumí to dát do kupy. Díky za rady

730D 11/1999
kosa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kosa »

s opravou přístrojovky mám jen špatné skušenosti , display opravili tak na 60% a rafičky úplně sprasili takže spíš nedoporučuji ale záleží na firmě co to dělá protože třeba opel jde úplně v poho
FrANTOMAS

#3 Příspěvek od FrANTOMAS »

doporučuju BMW krotil, dělaj to za 3000 kč a jsou zkušení Stránky http://www.bmwkrotil.cz
milo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milo »

je toho plna annonce, oprava se pohybuje okolo 2ky
macik

#5 Příspěvek od macik »

Díky za rady, jenom se bojím, aby mi to nerozhodilo přesnost budíků, ale asi to zkusím, protože mě to s--e. Ještě jednou dík.
bunny
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bunny »

krakatit

#7 Příspěvek od krakatit »

Na Vašem vozidle jsme schopni nastavit libovolný stav kilometrů

...poskytujeme na naše služby záruku a garantujeme, že není možné žádným způsobem zjistit původní hodnotu

Veškerá nastavení provádíme za účelem opravy. Počítadlo kilometrů není státem cejchovanou mírou, proto je s ním možné libovolně manipulovat. Pokud však tuto skutečnost neoznámíte při prodeji vozidla, můžete se dopustit trestného činu podvodu

:P

klasika
bunny
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bunny »

krakatit píše:

Na Vašem vozidle jsme schopni nastavit libovolný stav kilometrů

...poskytujeme na naše služby záruku a garantujeme, že není možné žádným způsobem zjistit původní hodnotu

Veškerá nastavení provádíme za účelem opravy. Počítadlo kilometrů není státem cejchovanou mírou, proto je s ním možné libovolně manipulovat. Pokud však tuto skutečnost neoznámíte při prodeji vozidla, můžete se dopustit trestného činu podvodu

:P

klasika

samozřejmě klasika, ale podstatné je tohle...

Opravujeme displeje na přístrojových deskách vozů
BMW řady 5 a 7 (E38 a E39)
krakatit

#9 Příspěvek od krakatit »

jo ja vim ze to opravuji ale vsichni co tohle delaji (staceni km) a nechavaji si delat sou kurvy zasrany, ja bych si tohle nikdy nedovolil, at si ty opraveny displeje strcej treba do prdele....
bunny
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bunny »

krakatit píše:jo ja vim ze to opravuji ale vsichni co tohle delaji (staceni km) a nechavaji si delat sou kurvy zasrany, ja bych si tohle nikdy nedovolil, at si ty opraveny displeje strcej treba do prdele....

jojo, s tím stáčením souhlasím
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

podsviceni umim opravit, a na ten display se taky chystam, pokusim se o to sam...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od JaraX »

Hitman píše:
JaraX píše:ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

podsviceni umim opravit, a na ten display se taky chystam, pokusim se o to sam...

¨jak opravit to podsviceni?
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
Hitman píše:

ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od JaraX »

Hitman píše:
JaraX píše:
Hitman píše:[quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho[/quote]

tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Ivo »

Jo de to ale jen u některých švagr s E39 si to za 2000kč nechal tyky opravit
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
Hitman píše:
JaraX píše:[quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho[/quote]

tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?[/quote]

origo BMW za par korun....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JaraX »

Hitman píše:
JaraX píše:
Hitman píše:[quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?[/quote]

origo BMW za par korun....[/quote]

to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
Hitman píše:
JaraX píše:[quote="Hitman"][quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID[/quote]

no to neni, kupoval jsem je v autecu ve stodulkach, jeste jednu nahradni mam mozna i uctenku k nim ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JaraX »

Hitman píše:
JaraX píše:
Hitman píše:[quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.

to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID[/quote]

no to neni, kupoval jsem je v autecu ve stodulkach, jeste jednu nahradni mam mozna i uctenku k nim ;)[/quote]

dyt ty žarovky nejdou ani vyndat, jsou napajeny.
Odpovědět