Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E38 špatná čitelnost displeje
Mohl byste mi někdo, prosím,poradit ? Mám špatně čitelný displej na palubce,
blbě jdou číst km i info o poruchách (chybí části písmen i celá písmena). V Autecu mi řekli vyměnit celou palubku cca 18 000,- Kč. Nevíte, kde se to dělá, našel jsem jednoho chlapa na internetu, ale ten řekl, že to rozhodí všechny budíky a neumí to dát do kupy. Díky za rady
730D 11/1999
blbě jdou číst km i info o poruchách (chybí části písmen i celá písmena). V Autecu mi řekli vyměnit celou palubku cca 18 000,- Kč. Nevíte, kde se to dělá, našel jsem jednoho chlapa na internetu, ale ten řekl, že to rozhodí všechny budíky a neumí to dát do kupy. Díky za rady
730D 11/1999
doporučuju BMW krotil, dělaj to za 3000 kč a jsou zkušení Stránky http://www.bmwkrotil.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
zkus tohle: http://www.rychlajizda.cz/tachometry.htm
bunny píše:zkus tohle: http://www.rychlajizda.cz/tachometry.htm
Na Vašem vozidle jsme schopni nastavit libovolný stav kilometrů
...poskytujeme na naše služby záruku a garantujeme, že není možné žádným způsobem zjistit původní hodnotu
Veškerá nastavení provádíme za účelem opravy. Počítadlo kilometrů není státem cejchovanou mírou, proto je s ním možné libovolně manipulovat. Pokud však tuto skutečnost neoznámíte při prodeji vozidla, můžete se dopustit trestného činu podvodu

klasika
-
- Kontaktovat uživatele:
krakatit píše:bunny píše:zkus tohle: http://www.rychlajizda.cz/tachometry.htm
Na Vašem vozidle jsme schopni nastavit libovolný stav kilometrů
...poskytujeme na naše služby záruku a garantujeme, že není možné žádným způsobem zjistit původní hodnotu
Veškerá nastavení provádíme za účelem opravy. Počítadlo kilometrů není státem cejchovanou mírou, proto je s ním možné libovolně manipulovat. Pokud však tuto skutečnost neoznámíte při prodeji vozidla, můžete se dopustit trestného činu podvodu
![]()
klasika
samozřejmě klasika, ale podstatné je tohle...
Opravujeme displeje na přístrojových deskách vozů
BMW řady 5 a 7 (E38 a E39)
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:Hitman píše:JaraX píše:ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
podsviceni umim opravit, a na ten display se taky chystam, pokusim se o to sam...
¨jak opravit to podsviceni?
ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho
Hitman píše:JaraX píše:Hitman píše:[quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
podsviceni umim opravit, a na ten display se taky chystam, pokusim se o to sam...
ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho[/quote]
tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:Hitman píše:JaraX píše:[quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
ja jsem to opravil tim ze jsem vymenil zarovicku, jeste u predchozi 728i nic moc sloziteho[/quote]
tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?[/quote]
origo BMW za par korun....
Hitman píše:JaraX píše:Hitman píše:[quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
tak jsem to kuchnul, funguji 4 žarovičky z 12ti, měřil jsem napětí a jdou tam 2,1V, kde jsi kupoval takovy žarovičky?[/quote]
origo BMW za par korun....[/quote]
to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:Hitman píše:JaraX píše:[quote="Hitman"][quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID[/quote]
no to neni, kupoval jsem je v autecu ve stodulkach, jeste jednu nahradni mam mozna i uctenku k nim

Hitman píše:JaraX píše:Hitman píše:[quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"][quote="Hitman"][quote="JaraX"]ja potřebuju nechat spravit display počítače. Taky má špatny piny a na stranách i podsvícení.
to je hovadina, v bmw se nic takovyho nedělá. dneska sem tam byl a včera taky, oni mění vždycky celej MID[/quote]
no to neni, kupoval jsem je v autecu ve stodulkach, jeste jednu nahradni mam mozna i uctenku k nim

dyt ty žarovky nejdou ani vyndat, jsou napajeny.