Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

predni tlumice

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PitDog735

#1 Příspěvek od PitDog735 »

Nazdar lidi, tak jsem pred 14dny vymenil zadni pera a tlumice a konecne moje sedma nevypada jako zaoceansky parnik :lol: ale stale se mi nelibi vyska prednich kol. nemate nekdo nejake zkusenosti jak to dostat dolu? teda krome rezani per, takovy magor nejsem..... dik moc
Hozdic

#2 Příspěvek od Hozdic »

čoveče, co zkusit výrobce pružin?? Nedělají se nižší??A nebo 22"kola pak ti to nepříde tak strašný.....
Maslista

#3 Příspěvek od Maslista »

PitDog735 píše:Nazdar lidi, tak jsem pred 14dny vymenil zadni pera a tlumice a konecne moje sedma nevypada jako zaoceansky parnik :lol: ale stale se mi nelibi vyska prednich kol. nemate nekdo nejake zkusenosti jak to dostat dolu? teda krome rezani per, takovy magor nejsem..... dik moc
Tak to já magor asi jsem na minulém autě jsem to aplikoval .. zkrátil jsem je o závit.. dal nový tlumiče a pohoda.. nikdy jsem stím žádný problém neměl.. dokonce se mi s tím lépe jezdilo a přestalo to vodit v kolejích... snížení bylo o 3cm a zachování jízdního komfortu je si myslím dokonalej kompromis.. z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit .. ale ty asi nejsi magor viď..

jinak znám plno lidí co pružiny jen zkrátili.. dokonce jeden známý Audi A6 o dva závity... MAGOR..!
Odpovědět