Ty jsi z Vysokeho Myta?Samsa píše:V Mejtě se to nezavírá, pouze je to pod správou konkurzní podstaty a myslím, že jim to jen prospělo, celá firma pookřála. Starej Vorba tu firmu držel, ale mladej nedostal do vínku schopnosti otce a tak to šlo už né od 10 k 5, ale od 5 k 0.gogoho píše:Jsem Z Havlíčkova Brodu Jezdil jsem do Vysokého mýta,ale tam to prej zaviraji tak nevim kam........
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kam na výměnu oleje s e38
Jasněkrakatit píše:Ty jsi z Vysokeho Myta?Samsa píše:V Mejtě se to nezavírá, pouze je to pod správou konkurzní podstaty a myslím, že jim to jen prospělo, celá firma pookřála. Starej Vorba tu firmu držel, ale mladej nedostal do vínku schopnosti otce a tak to šlo už né od 10 k 5, ale od 5 k 0.gogoho píše:Jsem Z Havlíčkova Brodu Jezdil jsem do Vysokého mýta,ale tam to prej zaviraji tak nevim kam........
jj tvoji 635i tam vidím docela často...Samsa píše:Jasněkrakatit píše:Ty jsi z Vysokeho Myta?Samsa píše: V Mejtě se to nezavírá, pouze je to pod správou konkurzní podstaty a myslím, že jim to jen prospělo, celá firma pookřála. Starej Vorba tu firmu držel, ale mladej nedostal do vínku schopnosti otce a tak to šlo už né od 10 k 5, ale od 5 k 0.

Ne ne to není mojekrakatit píše:jj tvoji 635i tam vidím docela často...Samsa píše:Jasněkrakatit píše: Ty jsi z Vysokeho Myta?

Hochu zlatý občas si něco přečti o tom v čem jezdíš. Do Stodváci, když naleješ plnou sintetiku tak ji zadřeš....... Netvrdím, že zadřeš Báwa polo sintetikou, ale asi to není úplně ideální stav.Greg píše:se svou 730i jsem byl na vymene oleje v Barum servisu v Prerove, vymenu oleje ti ale urcite udelaji v kazdem Barum servisu... stalo me to 2stovky za praci vcetne vynulovani... filtr 350,- a olej jsem mel svuj
jinak olej davam 10w40, daval uz predchozi majitel, tak budu davat taky... nemyslim si ze osmivalec v sedme by byl nejak extremne namahanej a vytacenej, tkaze 10w40 mu urcite staci....
No, možná by jsi si o olejích měl raději něco přečíst ty. Protože plácáš blbosti.Hozdic píše:Hochu zlatý občas si něco přečti o tom v čem jezdíš. Do Stodváci, když naleješ plnou sintetiku tak ji zadřeš....... Netvrdím, že zadřeš Báwa polo sintetikou, ale asi to není úplně ideální stav.Greg píše:se svou 730i jsem byl na vymene oleje v Barum servisu v Prerove, vymenu oleje ti ale urcite udelaji v kazdem Barum servisu... stalo me to 2stovky za praci vcetne vynulovani... filtr 350,- a olej jsem mel svuj
jinak olej davam 10w40, daval uz predchozi majitel, tak budu davat taky... nemyslim si ze osmivalec v sedme by byl nejak extremne namahanej a vytacenej, tkaze 10w40 mu urcite staci....
nechám se přiučit, mohl by jsi to nějak rozvinout?major píše:No, možná by jsi si o olejích měl raději něco přečíst ty. Protože plácáš blbosti.Hozdic píše:Hochu zlatý občas si něco přečti o tom v čem jezdíš. Do Stodváci, když naleješ plnou sintetiku tak ji zadřeš....... Netvrdím, že zadřeš Báwa polo sintetikou, ale asi to není úplně ideální stav.Greg píše:se svou 730i jsem byl na vymene oleje v Barum servisu v Prerove, vymenu oleje ti ale urcite udelaji v kazdem Barum servisu... stalo me to 2stovky za praci vcetne vynulovani... filtr 350,- a olej jsem mel svuj
Chlapy, co se týče výměny oleje tak si to jste všichni schopni udělat sami doma....Počítač všech vozů BMW co jsem mel se nuloval totožně (model E30, E36, E38). Všichni jistě víte kde máte zásuvku na diagnostiku. Vezměte si drát, strčte ho do díry číslo 7a zároven na kostru a mějte současně klíček v 2poloze. Mnohdy to trvá minutu. Tak se hned nevztekejte že to nejde. Tak takhle si měním olej já.....
Doufám, že jsem některým dobrým lidem pomohl....a hlavně ušetřil peníze....

vzdyt ma pravdu....major píše:No, možná by jsi si o olejích měl raději něco přečíst ty. Protože plácáš blbosti.Hozdic píše:Hochu zlatý občas si něco přečti o tom v čem jezdíš. Do Stodváci, když naleješ plnou sintetiku tak ji zadřeš....... Netvrdím, že zadřeš Báwa polo sintetikou, ale asi to není úplně ideální stav.Greg píše:se svou 730i jsem byl na vymene oleje v Barum servisu v Prerove, vymenu oleje ti ale urcite udelaji v kazdem Barum servisu... stalo me to 2stovky za praci vcetne vynulovani... filtr 350,- a olej jsem mel svuj
Tohle snad vi kazdej kdo ma bawo a zabyval se nekdy vymenou oleje...Hozdic píše:Chlapy, co se týče výměny oleje tak si to jste všichni schopni udělat sami doma....Počítač všech vozů BMW co jsem mel se nuloval totožně (model E30, E36, E38). Všichni jistě víte kde máte zásuvku na diagnostiku. Vezměte si drát, strčte ho do díry číslo 7a zároven na kostru a mějte současně klíček v 2poloze. Mnohdy to trvá minutu. Tak se hned nevztekejte že to nejde. Tak takhle si měním olej já.....![]()

N54 PWR