prosím kohokoliv o radu, mám e 32 s centrálem (bez dálky) a mám tento problém. auto mi normálně zamyká, ale "nadvakrát". zamknu poprvé, vše proběhne normálně, ale ihned po zajetí "čudlíků" ihned odskočí a auto se odemkne, zamknu podruhé a už to drží, funguje i druhá poloha pro aktivování alarmu.
problém bude pravděpodobně v koncových spínačích nebo v kabelech, přesně tohle ti to totiž udělá když máš otevřený dveře a chceš ten čudlik zamačknout, a protože nejde zamačknout až dolu (není zacvaklý zámek) tak to hned vyskočí a na podruhý už to jde, mám pocit že ty spínače jsou jen v předních dveřích takže bych źkusil odpojit jedny dveře co to udělá a pak druhý, nejjednoduší to bude tak že rozpojíš ten konektor v A sloupku, a teprve až zjistíš jaký to dělaj dveře tak je rozebereš a uvidíš co dál.
přesně tohle mi dělá taky. ale jen něky. po zammknutí na druhou polohu to zacvakne ale hned zase vyskočí. nějak jsem si zvykl u toho počkat a zkontrolovat si to . ale stejně mi vrže okýnko tak se tam na to mužu taky podívat.
PitDog735 píše:prosím kohokoliv o radu, mám e 32 s centrálem (bez dálky) a mám tento problém. auto mi normálně zamyká, ale "nadvakrát". zamknu poprvé, vše proběhne normálně, ale ihned po zajetí "čudlíků" ihned odskočí a auto se odemkne, zamknu podruhé a už to drží, funguje i druhá poloha pro aktivování alarmu.
je to taková maličkost ale štve mě....
Ted se mi to stalo taky a nešlo zmykat z kufrového zámku a zjistil jsem přepálenou pojistku pod sedadlem
mozna kdyby ses podival na muj podpis a na diskuzi ohledne centralu celkove tak bys pochopil ze mam ted jinou sedmu. zkus cist pozorneji a neplacat.......
PitDog735 píše:mozna kdyby ses podival na muj podpis a na diskuzi ohledne centralu celkove tak bys pochopil ze mam ted jinou sedmu. zkus cist pozorneji a neplacat.......