vcera jsem si trochu hral v prostoru motoru, plus jsem mel sundane prave predni kolo. kdyz jsm po par hodinach vsechno slozil a odjel, zustala mi svitit kontrolka rucni brazdy plus palubak mi pise neco o parkovaci brzde (nemecky). ale nepozoruji ze by kola byla nejak brzdena...
nevite nekdo do ceho jsem mohl rypnout? mel jsem za to ze vsechno co se tyka rucni brzdy vede jen od zadnich kol do kabiny k rucce a ne i nekam do prostoru motoru ...
predem diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sviti rucni brzda, help
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
oki prohlidnu to kolem madla. nevim jak to ma e34 ale e38 ma rucni brzdy jako ctvrtej pedal a pak vedle volantu nalevo ma odjisteni brazdy a pise to neco ve smysli "parkbremse losen" nebo tak nejak, uz nevim presne ty pismenkaBMWAK píše:spíš bych šel pom kabelu co vede k madlu ruční brzdy.... (teda pokud to má E38 jako E34 což počítám že má)....a a nebíše to spíš bremsebelage (nebo tak nějak)?

-
- Kontaktovat uživatele:
aha tak jestli to má 4 tej pedál tak tam hledej nějakej spínač...to jsem nevěděl..e34 to má klasicky jako třeba felicie nebo prostě normální auta...Greg píše:oki prohlidnu to kolem madla. nevim jak to ma e34 ale e38 ma rucni brzdy jako ctvrtej pedal a pak vedle volantu nalevo ma odjisteni brazdy a pise to neco ve smysli "parkbremse losen" nebo tak nejak, uz nevim presne ty pismenkaBMWAK píše:spíš bych šel pom kabelu co vede k madlu ruční brzdy.... (teda pokud to má E38 jako E34 což počítám že má)....a a nebíše to spíš bremsebelage (nebo tak nějak)?