to jsi mě asi nepochopil - jde mi o to abych sehnal (+) nebo (-)
které se "objeví" na něčem/někde po rozjezdu a při jízdě a po zastavení opět "zmizelo" , anebo naopak "zmizelo" a potom "objevilo".
hoboj píše:to jsi mě asi nepochopil - jde mi o to abych sehnal (+) nebo (-) které se "objeví" na něčem/někde po rozjezdu a při jízdě a po zastavení opět "zmizelo" , anebo naopak "zmizelo" a potom "objevilo".
Zkusil bych sttěrače. Nevim jak u 7. ale na 3 compactovi mi při rychlim stírání a zastavení zapne cyklovač na malej stupen, takže by tam mohlo něco bejt, pokud to neřídí zmíněnej tachometr
Snimac rychlosti je pouze cidlo pro tachometr a cidla pro ABS ne?Teda u starsich aut, bez ESP atd..
Ale ty sterace jsou dobrej napad, ale kde to informaci o pohybu bere netusim.
hoboj píše:to jsi mě asi nepochopil - jde mi o to abych sehnal (+) nebo (-) které se "objeví" na něčem/někde po rozjezdu a při jízdě a po zastavení opět "zmizelo" , anebo naopak "zmizelo" a potom "objevilo".
tak takovy plus proste nenajdes, mas tam bud + celou dobu nebo podle ruznyho statusu klicku v zapalovani. napeti v zavislosti s pohybem auta v palubce nenajdes.
pokud chces tak si to vyved ze světel stejně máme dení svícení tak nastartujes rosvítíš zastavíš a z hasneš to snad neni takovej problem ja takhle mam udelany flash lights v autě.